Vueling lansează 9 rute spre Scandinavia.

0 889

Compania aeriană low-cost Vueling va lansa nouă rute ce vor decola de la patru aeroporturi spaniole către cinci orașe din Danemarca, Norvegia și Suedia. Astfel, din iunie 2021, numărul destinațiilor din țările nordice va ajunge la opt.

Baza Vueling de la aeroportul Barcelona-El Prat va fi legată de Billund (Danemarca) în competiție cu Norwegian și Ryanair, Bergen și Stavanger (Norvegia) în competiție cu Norwegian și Göteborg (Suedia) în competiție cu Norwegian și Ryanair. Cursele vor avea una sau două rotații săptămânale și vor fi operate cu aeronave Airbus A320 sau A320neo cu 180 sau 186 de locuri.

Din Malaga, Vueling va avea două zboruri pe săptămână către Copenhaga în competiție cu Norwegian, Ryanair și SAS și Billund în competiție cu Norwegian și Ryanair. Cele două aeroporturi daneze vor fi deservite și din Palma de Mallorca, având aceleași tarife în competiție cu Ryanair și SAS.

În cele din urmă, Alicante va beneficia de o nouă rută spre capitala daneză, zborurile fiind în zilele de marți, joi și sâmbătă în competiție cu Norwegian, Ryanair și SAS.

Filiala grupului IAG deservește deja aeroporturile din Oslo, Stockholm și Aalborg din Scandinavia, pe lângă aeroportul Copenhaga.

De asemenea, Vueling Airlines se află în topul celor mai sigure companii aeriene cu care să zbori pe timp de pandemie.

Leave A Reply

Your email address will not be published.