Vizitează toate cele 12 parcuri Disney din lume, într-un circuit de 24 de zile! Vezi cât costă!

0 905

Fanii parcurilor tematice Disney vor putea în curând să rezerve o excursie de 24 de zile care îi va purta în toate cele 12 parcuri tematice Disney din întreaga lume. Călătoria, intitulată Disney Parks Around The World – A Private Jet Adventure, include și vizite la Taj Mahal din India, Piramidele din Giza din Egipt și Turnul Eiffel din Franța. Respectivele parcuri Disney fac parte din lista celor mai mari parcuri de distracții din lume.

În perioada 9 iulie – 1 august 2023, 75 de fani Disney vor porni în călătoria vieții lor. Această vacanță va dura 24 de zile și include vizite la toate cele 12 parcuri tematice magice Disney din întreaga lume.

 1. Disneyland
 2. California Adventure
 3. Magic Kingdom
 4. EPCOT
 5. Disney’s Hollywood Studios
 6. Disney’s Animal Kingdom
 7. Disneyland Paris
 8. Walt Disney Studios Park
 9. Hong Kong Disneyland
 10. Shanghai Disneyland
 11. Tokyo Disneyland
 12. Tokyo Disney Sea

Pe tot parcursul circuitului, fericiții călători vor fi cazați într-unele dintre cele mai luxoase hoteluri din portofoliul Disney, inclusiv la Summit Skywalker Ranch.

Cei ce au ales să pornească în această călătorie, au la dispoziție un Boeing 757, configurat VIP, operat de Icelandair. Aeronava îi va purta pe pasageri în 6 țări și 9 destinații: Anaheim, San Francisco, Tokyo, Shanghai, Hong Kong, Agra, Cairo, Paris, Orlando.

Pachetul cuprinde 24 zile / 23 de nopți în 9 hoteluri de lux; 23 de mic dejun / 22 prânzuri și 23 cine; zborurile spre cele 9 destinații din 6 țări. În pachet mai sunt incluse servicii vip: acces exclusiv în parcurile Disney; ghizi de aventură și experți locali. Pachetul costă 109.995 de dolari / loc, indiferent că vorbim de copil sau adult.

Leave A Reply

Your email address will not be published.