6 activități captivante de făcut pe zborurile lungi

0 315

Zborurile lungi sunt plictisitoare, trebuie să recunoaștem. Oricât de entuziasmantă ar fi călătoria ce urmează a avea loc, când ai de zburat 5, 7 sau chiar și 10 ore, timpul trece lent, iar oboseala crește direct proporțional cu timpul petrecut în avion. Mai rău e atunci când devine obositor și plictisitor, dar nici nu prea poți să te odihnești. 

Ce e de făcut în cazul dat? Tocmai pentru astfel de ocazii, am pregătit 6 activități perfecte pe care le poți face în zborurile lungi. 

Haideți să ne Jucăm…

Jocurile reprezintă una dintre cele mai distractive metode de a petrece timpul, inclusiv când aveți un zbor lung. Există sute de jocuri pe care le puteți juca singuri, în doi sau mai mulți, jocuri fizice sau digitale. 

În primul rând, vă puteți delecta cu jocuri din seria 3 in a Row, unde trebuie să memorați, să potriviți culori și simboluri, dar și să aplicați diverse strategii de joc. Dacă nu cunoașteți astfel de jocuri, puteți începe cu variante precum Jewel Jungle, Candy Match, Jelly Madness sau Fruit Matching.

Un alt tip de jocuri captivante, dar și profitabile în același timp, sunt sloturile. Acestea sunt asemănătoare cu jocurile 3 în a Row, în special la grafică. Însă mecanismul de joc  este diferit. Iar în slotul Book of Ra jocuri puteți să distrați bine, dar și să jucați pe bani reali.

Dar, jocurile nu se termină aici. Există și variantele video, cu denumiri populare precum Candy Crush, Subway Surfer, Temple Run, PUBG, Hearthstone sau Angry Birds. Dacă preferați opțiuni intelectuale, alegeți șah, dame, puzzle, sudoku, etc.

E Timpul Pentru Muzică

Dacă nu vrei să auzi sunetul motoarelor de avion sau pălăvrăgitul continuu al oamenilor din cabină, muzica este soluția ideală. Fie că folosiți căștile personale, fie căștile oferite în avion, e de-ajuns să includeți muzica preferată.

Un alt mod de a folosi muzica drept remediu împotriva plictiselii este să descărcați aplicații pentru a compune muzică. Cine știe, poate descoperiți un talent ascuns. Iar dacă nu, cel puțin vă veți distra.

Cărțile Mereu Sunt la Modă

Dacă sunteți pasionat de lectură, sigur aveți cel puțin o carte pe care v-ați propus să o citiți, dar nu vă puteți apuca de ea. În joc intră zborurile lungi, care reprezintă scuza perfectă. 

Dar bine, poate aveți limită de bagaj și nu puteți lua cartea fizic. Nici o grijă, tehnologiile salvează situația. Astfel, puteți citi cartea pe un dispozitiv, cum ar fi Amazon Kindle. O altă variantă este să o descărcați în varianta audio, care poate fi la fel de captivant.

Filme/Seriale + Zboruri Lungi = Fun Time

Numele mari din domeniul cinematografic, precum Hollywood sau Netflix, știu să-și facă meseria bine. Lansează atât de multe seriale și filme superbe, că devine imposibil să țineți pasul cu toate. Dar zborurile lungi pot salva situația. 

Descărcați un film sau serial preferat din lista personală „de uitat”, comandați câteva snackuri, o băutură, faceți-vă comod și dați play. Iar dacă nu știți la ce să vă uitați, iată câteva dintre cele mai populare variante: Harry Potter, Lord of the Rings, La Casa de Papel, Game of Thrones, Stranger Things, Peaky Blinders, Vikings, Suits, House of Cards sau Breaking Bad. 

Nu Amânați Pe Mâine Lucrul ce Poate Fi Făcut Azi

Călătoriile sunt pentru odihnă. Cu toate acestea, dacă aveți ceva lucru de făcut, puteți folosi din plin timpul disponibil în zbor și să vă luați din griji. Și, de ce nu, oricum va fi nevoie să vă îndepliniți responsabilitățile. În plus, zborurile lungi nu oferă multe activități distractive, astfel că vă puteți concentra la maxim.

Este momentul perfect de a termina un proiect, o lucrare de licență sau disertație dacă sunteți student/ă, fie de a pune la punct chestiuni de afaceri, în cazul în care dețineți una. Și mai bine este să trimiteți acele rapoarte importante pe care șeful vă roagă să o faceți de ceva timp.

Planificați Aventura ce Urmează

Destinațiile noi sunt printre cele mai captivante. Însă dacă v-ați propus să aveți parte de o călătorie minunată, este bine să vă pregătiți un pic. Dacă nu ați avut timp să vă informați din timp, aveți ocazia să profitați de moment pentru a da câteva căutări în Google. 

Descoperiți cele mai importante locuri pe care doriți să le vizitați, poate învățați câteva fraze în limba țării pe care o vizitați, sau vă puteți informa despre cele mai gustoase și deosebite localuri. Astfel, reușiți să planificați și bugetul, iar aventura va fi mai mult decât un succes.

Concluzii

Zborurile lungi pot fi obositoare și nu mereu avem inspirația de a veni cu idei pentru a ne ocupa timpul. Cu toate acestea, există numeroase activități pe care le puteți face pentru a petrece timpul cât mai plăcut. Astfel, salvați lista celor 6 activități de mai sus, iar următorul zbor timpul va zbura mai rapid decât avionul.

Leave A Reply

Your email address will not be published.