blank

Vietravel Airlines s-a lansat pe piața din Vietnam cu șapte rute interne.

0 980

Vietravel Airlines este o filială a operatorului turistic vietnamez Vietravel și a primit certificatul de operator aerian de la Autoritatea de Aviație Civilă din Vietnam în luna decembrie 2020.

Zborurile comerciale au început la sfârșitul lunii ianuarie, iar operatorul de transport aerian deservește acum șase destinații interne din Vienam.

Conform datelor furnizate de OAG Schedules Analyzer, rețeaua Vietravel Airlines leagă capitala Hanoi (HAN) de Da Nang (DAD), Hue (HUI) și Phuquoc (PQC). Toate cele trei rute sunt zilnice. De asemenea, compania aeriană operează zboruri din Ho Chi Minh City (SGN) spre Da Nang, de 2 ori pe zi, și oferă zboruri zilnice spre Cam Ranh (CXR) și Phuquoc (PQC). În plus, compania va opera si două rotații zilnice între Hanoi și Ho Chi Minh City.

Vietravel Airlines va avea o cota de piață de 2.4%.

Deși frontierele din Vietnam rămân închise, lansarea Vietravel Airlines vine pe măsură ce concurența continuă să se intensifice pe piața internă, companiile aeriene luptând pentru a-și mări cota de piață.

Conform datelor furnizate de OAG Schedules Analyzer, săptămâna precedentă existau 1.15 milioane de locuri pe piața internă din Vietnam, comparativ cu 1.07 milioane existente în aceeași săptămână din 2020 și cele 830.000 de locuri existente în 2019.

Vietravel-Airlines-se-lansează-pe-piața-din-Vietnam-cu-șapte-rute-interne-1

Vietnam Airlines deține 40.9% din întreaga capacitate internă, urmată de Vietjet cu 38.9%, Bamboo Airways cu o cotă de 17.8% și Vietravel Airlines ce ocupă acum 2.4% din capacitate.

Dintre rutele lansate de Vietravel Airlines, transportatorul se va confrunta cu o concurență puternică pe fiecare dintre ele, în special între Hanoi și Ho Chi Minh City.

Leave A Reply

Your email address will not be published.