Călător în Australia: vaccin sau carantină obligatorie pentru 14 zile.

0 454

Vaccinarea împotriva COVID-19 va deveni prioritară pentru toți cei care vor călătorii în Australia, odată cu redeschiderea frontierelor internaționale. În cazul în care nu va exista dovada unui vaccin, pasagerii vor trebui să stea în carantină pentru o perioadă de 14 zile la un hotel sau la o unitate autorizată de guvern.

Alegerea pasagerilor de a se vaccinare sau de a sta în carantină a fost marcată de către Stuart Robert, Ministrul Serviciilor Guvernamentale, care a adăugat că Guvernul lucrează pentru a se asigura că certificatele de vaccinare australiene vor fi acceptate la nivel mondial.

Deși nu consideră că reluarea călătoriilor internaționale pentru australieni este potrivită în condițiile actuale, Stuart Robert a declarat că deschiderea frontierelor va necesita vaccinarea călătorilor și va necesita prezentarea certificatelor care să ateste acest lucru”.

Vor fi emise și certificate de vaccinare digitale.

Registrul australian de imunizare va fi utilizat pentru a emite certificate de vaccinare digitale prin intermediul aplicațiilor pentru smartphone-uri, începând cu aplicațiile guvernamentale MyGov și Express Plus Medicare.

Așa cum s-a raportat anterior, noua versiune digitală a cardului de pasageri primit din Australia pentru toți călătorii care vor intra pe teritoriul Australiei ar putea include, de asemenea, dovada vaccinării COVID.

Compania aeriană Qantas, prin vocea CEO-ului Alan Joyce, este fermă pe poziție: vaccinați-vă sau stați acasă! Odată cu demararea procesului de vaccinare impotriva COVID-19, la bordul avioanelor sale vor putea urca doar cei ce vor face dovada vaccinării.

Leave A Reply

Your email address will not be published.