Viena – Zaporizhzhia cu Austrian Airlines, din 17 mai 2021.

0 210

Austrian Airlines va zbura spre Zaporizhzhia, în Ucraina, începând cu 17 mai. Nicio altă companie aeriană nu a mai operat această cursă. Zborul va fi efectuat cu o aeronavă Embraer 195, de 3 ori pe săptămână, iar o creștere a conexiunii zilnice este planificată în cursul verii.

Transportatorul din Austria își consolidează astfel prezența în Ucraina. Pe lângă Zaporizhzhia, programul operațional include deja curse spre Kiev, Lviv și Odesa. Anunțul despre această nouă rută a venit într-o zi specială, deloc întâmplătoare, la 1 aprilie 2021. Aruncând o privire în istorie, Austrian Airlines a zburat în Ucraina pentru prima dată, spre destinația Kiev, la 1 aprilie 1991.

„Suntem încântați să anunțăm lansarea rutei spre Zaporizhzhia la cea de-a 30-a aniversare a conexiunilor noastre cu Ucraina”, a spus Michael Trestl, CCO al Austrian Airlines.

Viena – Zaporizhzhia cu Austrian Airlines.

Cursele vor fi operate în zilele de luni, miercuri și vineri, astfel:

OS679 Viena 10:35 – 13:45 Zaporizhzhia
OS680 Zaporizhzhia 14:30 – 15:50 Viena

Noua rută aduce câteva modificări în programul operațional al companiei aeriene. Astfel, ruta Viena-Dnipro nu va mai fi operată din cauza apropierii de Zaporizhzhia. Cele două orașe se află la o distanță de 85 km.

Austrian Airlines și-a adaptat condițiile generale de transport (GTC) la noua ordonanță a măsurilor de urgență adoptată de guvernului austriac, ce reglementează purtarea obligatorie a măștilor FFP2 fără supapă în mijloacele de transport. Obligația de a purta măști se aplică astfel, printre altele, la bordul aeronavelor și în toate aeroporturile austriece.

Leave A Reply

Your email address will not be published.