Austrian Airlines va impune măștile FFP2 la bordul avioanelolr sale începând cu 25 ianuarie 2021

0 2.310

Austrian Airlines își adaptează condițiile generale de transport (GTC) la noua ordonanță a măsurilor de urgență adoptată de guvernului austriac, care se va aplica din 25 ianuarie 2021.Printre altele, ordonanța reglementează purtarea obligatorie a măștilor FFP2 fără supapă în mijloacele de transport. Obligația de a purta măști se aplică astfel, printre altele, la bordul aeronavelor și în toate aeroporturile austriece.

Începând cu 25 ianuarie, toți pasagerii cu vârsta peste 14 ani trebuie să poarte o mască FFP2 fără supapă (cunoscută și sub numele de mască N95 sau KN95) la bordul avioanelor Austrian Airlines.

Pasagerii sunt rugați să aducă ei înșiși măști de protecție de înaltă calitate pentru protecția lor și a celorlalți. Echipajul este, de asemenea, obligat să poarte măști FFP2.

De asemenea, pot fi purtate măști clasificate superioare, cum ar fi măștile FFP3 fără supapă. Conform noii reglementări, pasagerii cu vârsta cuprinsă între 6 și 14 ani și femeile însărcinate pot călători cu protecție normală gură-nas; copiii cu vârsta sub 6 ani continuă să fie scutiți de obligația de a purta masca.

Pasagerii care nu pot purta o mască din motive de sănătate trebuie să prezinte un test Covid 19 negativ, făcut cu maxim 48 de ore înainte de călătorie și să furnizeze un certificat medical pe un formular Austrian Airlines.

În principiu, riscul de a lua virusul în timpul unui zbor este foarte mic. Avioanele de la Austrian Airlines sunt echipate cu filtre de tip HEPA, care purifică aerul din cabină de impurități precum praf, bacterii și viruși.

Vă reamintim că operatorii aeriani Lufthansa Group vor impune purtarea măștilor chirurgicale / FFP2 începând cu 1 februarie sau mai devreme în funcție de reglementările din fiecare țară.

Leave A Reply

Your email address will not be published.