Lufthansa integrează aplicația CommonPass în procesul de achiziție al călătoriilor digitale.

0 576

Pasagerii care au efectuat un test Covid19 la partenerul Lufthansa Centogene înainte de plecare pot primi acum rezultatele testelor în aplicația CommonPass. Acest lucru se aplică tuturor zborurilor Lufthansa din Frankfurt spre Statele Unite, precum și zborurilor de conexiune prin Frankfurt din Hamburg, Köln, Berlin și Düsseldorf.Lufthansa a realizat astfel un alt pas în digitalizarea certificatelor de testare odată cu utilizarea CommonPass, facilitând călătoria în perioada pandemiei. În plus față de noul certificat digital, compania aeriană recomandă ca pasagerii să dețină, în continuare, certificatele originale în format fizic atunci când călătoresc.

Clienții Lufthansa pot descărca aplicația CommonPass pe dispozitivele Android și IOS și apoi pot încărca rezultatele testelor în aplicație. Aceștia vor primi un cod de acces prin e-mail de la companie cu 72 de ore înainte de plecare. Aplicația compară automat certificatele de testare cu restricțiile de intrare actuale din țara de destinație și creează un certificat de călătorie pe această bază. Singura condiție este ca certificatul de test să fie valid pentru destinație.

Certificatul arată doar informațiile cu adevărat relevante, cum ar fi rezultatul testului, metoda de testare, perioada de valabilitate și un contor de ore de la momentul testării și, prin urmare, nu dezvăluie alte informații personale de sănătate. În plus, pasagerii Lufthansa care vor alege să folosească aplicația CommonPass înainte de zborurile lor spre SUA, vor primi acces gratuit la Senator Lounge, aflat la aeroportul din Frankfurt, între orele 08:00 și 12:45.

Verificarea prealabilă a certificatelor de testare digitale.

Clienții Lufthansa au opțiunea de a trimite certificatele de test Covid-19 și confirmările cererilor digitale la un centru de asistență medicală Lufthansa Group special creat. Acest lucru se va face printr-un formular de contact cu 72 de ore înainte de plecare.

Pasagerii primesc o notificare în avans și un link către un portal unde pot fi stocate datele de contact și certificatele relevante. Documentele sunt verificate, iar călătorii primesc prin e-mail de confirmare dacă certificatele îndeplinesc cerințele de intrare, sau feedback dacă documentele justificative nu sunt suficiente.

Obligația de a purta mască de protecție se aplică la zborurile Grupului Lufthansa spre și din Germania.

Obligația de a purta mască de protecție se aplică zborurilor operate de companiile din  Grupul Lufthansa spre și din Germania. Pasagerii trebuie să poarte fie o mască chirurgicală, fie o mască FFP2 sau mască cu standardul KN95 / N95 în timpul îmbarcării, în timpul zborului, la ieșirea din aeronavă, dar și în aeroport.

Scutirea de la obligația de a purta mască în timpul zborului este posibilă numai din motive medicale și doar dacă certificatul medical este eliberat pe un formular furnizat de Grupul Lufthansa. De asemenea, trebuie să fie prezentat un test Covid 19 negativ care să nu fie mai vechi de 48 de ore în momentul călătoriei.

Infecția la bord este foarte puțin probabilă. Toate avioanele Lufthansa Group sunt echipate cu filtre de aer de cea mai înaltă calitate, care asigură o calitate a aerului similară cu cea din sala de operații. În plus, aerul circulă vertical în loc să fie dispersat în cabină.

Leave A Reply

Your email address will not be published.