United Airlines a operat primul zbor transatlantic cu pasagerii testați gratuit de COVID-19.

0 972

United a dat startul unui program pilot de testare gratuită de COVID-19 al pasagerilor pe zborurile transatlantice.Pasagerii zborului UA14 United Airlines, de pe ruta Newark (New York) – Heathrow (Londra), au fost primii testați gratuit de COVID-19. United a oferit GRATUIT teste rapide fiecărui pasager cu vârsta de peste 2 ani și tuturor membrilor echipajului de la bord, garantând că toți cei aflați la bord au fost testați negativ.

Testul rapid “Abbott ID Now COVID-19”, administrat de Premise Health, a fost efectuat într-o unitate medicală situată la Newark United Club, lângă poarta de îmbarcare C93.

United a început testarea pasagerilor la 2 zile după ce Lufthansa a anunțat un program pilot similar de testare.

Testele se vor efectua pe o perioadă de 4 săptămâni.

Experimentul pilot este abia la început, iar testarea pasagerilor ce vor călători către Londra va continua pentru următoarele 4 săptămâni, în zilele de luni, miercuri și vineri.

Pasagerii vor fi testați înaintea zborului, cu o programare în prealabil. Clienții care nu doresc să fie testați, vor fi transferați către alte curse, fără costuri adiționale.

Toți pasagerii care călătoresc în Marea Britanie trebuie să aibă în vedere respectarea regulilor impuse de guvernul de la Londra. De asemenea, ei vor trebui să stea în carantină pentru o perioadă de 14 zile.

Înainte de pandemie, United efectua 6 zboruri zilnice între New York/Newark și Londra Heathrow. Cursa era operată cu o aeronavă 767-300ER, oferind cele mai multe locuri la Clasa Business și Clasa Premium Economy.

United Airlines asigură pasagerii că vor fi în siguranță la bordul aeronavelor.

De la începutul pandemiei, United a fost lider printre companiile aeriene din SUA în adoptarea politicilor menite să mențină angajații și pasagerii în siguranță. A fost prima companie aeriană din SUA care a implementat măștile pentru însoțitorii de zbor și pentru angajați.

United a fost printre primii transportatori americani care au anunțat că nu vor permite clienților, care refuză să se conformeze politicilor sanitare implementate, să zboare prin intermediul lor.

United a fost prima companie aeriană din SUA care a lansat check-in-ul contactless pentru pasageri. United solicită pasagerilor să facă o autoevaluare a sănătății înainte de fiecare zbor în încercarea de a evita răspândirea virusului.

Leave A Reply

Your email address will not be published.