Un copil de 6 ani a ajuns la manșa unui Airbus A380 (în simulator)

În luna octombrie, povestea unui copil de 6 ani, care este foarte pasionat de avioane, a făcut înconjurul planetei. La 5 ani și 11 luni, pe un zbor Etihad Airways, tânărul Adam și-a exprimat cunoștințele sale despre avioane și zboruri.

0 674

V-am spus că pasiunea pentru aviație nu are limite. Am scris numeroase știri despre oameni pasionați de avioane și aviație. Am publicat poveștile frumoase ale unor tineri care au ajuns să fie comandanți de aeronave: Anny Divya, cea mai tânără femeie comandant de aeronavă Boeing 777; Kate McWilliams, cel mai tânăr pilot comandant de aeronavă comercială. Și în România avem exemple frumoase, iar povestea Andreei Lițescu cred că este cea mai cunoscută.

La doar 6 ani, tânărul Adam uimește milioane de oameni

Astăzi vin cu o altă poveste frumoasă și emoționantă. Tânărul Adam a reușit să uimească milioane de oameni prin cunoștințele sale despre avioane și aviație.

În luna octombrie, în urma unui zbor cu Etihad Airways, Adam și-a dorit foarte mult să ajungă în cockpitul aeronavei. Echipajul de cabină i-a permis să intre după ce aeronava a aterizat la sol. Aici a fost întâmpinat de comandantul Samer Yakhlef, care l-a și filmat.

Copilul, un pasionat de avioane și zboruri, a început să vorbească despre procedurile de urgență, despre echipamente și sistemele de operare. Dovadă că pasiunea nu are limite de vârstă, Adam a reușit să-i uimească pe piloți cu noțiunile sale.

Filmulețul a ajuns viral pe internet, dar și la conducerea companiei aeriene din Abu Dhabi. Văzând devotamentul și pasiunea tânărului pentru avioane, Etihad Airways l-a invitat la un centru de formare al piloților.

Astfel, tânărul Adam a ajuns pilot de Airbus A380 (în simulator) la doar 6 ani. Este foarte important să încurajăm entuziasmul tinerilor pentru aviație și să-i sprijinim în drumul lor spre îndeplinirea viselor. Adam visează să ajungă comandant de aeronavă!

Leave A Reply

Your email address will not be published.