Ultimul Airbus A380 construit va fi livrat către Emirates, în noiembrie 2021

0 1.122

Anul acesta, Emirates va recepționa încă trei aeronave Airbus A380, ultimul fiind programat pentru livrare în luna noiembrie 2021. Odată cu această livrare, Airbus oprește producția de aeronave A380, iar livrarea este făcută mai devreme cu șapte luni față de programul inițial. Așa cum am mai scris pe site, Airbus renunță la programul A380.


Toate cele trei avioane A380 vor fi echipate cu mult lăudata cabină Premium Economy a Emirates, precum și cu cele mai recente și moderne interioare A380, inclusiv locuri individuale cu duș la First Class, popularul Onboard Lounge, scaune complet plate în Business Class și cele mai mari ecrane pentru clienții din toate cabinele.

Astfel, flota totală A380 Emirates va fi formată din 118 avioane, inclusiv șase dintre ele echipate cu scaune Premium Economy într-o configurație de patru clase.

Emirates-A380-Premium-Economy
Emirates-A380-Premium-Economy
Emirates-A380-Economy
Emirates-A380-Economy
Emirates-A380-Shower-Spa-First-Class
Emirates-A380-Shower-Spa-First-Class

Pe măsură ce restricțiile de călătorie sunt relaxate odată cu programul global de vaccinare împotriva COVID-19, Emirates va reintroduce aeronavele A380 pe foarte multe rute cu plecare din Dubai: Amman, Cairo, Dusseldorf, Frankfurt, Guangzhou, Londra Heathrow, Los Angeles, Manchester, Mauritius, Moscova, München, New York JFK, Paris, Toronto, Viena, Washington DC și Zurich.

Aeronavele A380 Emirates configurate în patru clase confortabile zboară spre London Heathrow și Paris Charles De Gaulle. Scaunele confortabile și luxoase Emirates Premium Economy, acoperite cu piele crem, cu spațiu generos pentru picioare, sunt oferite în prezent ca upgrade-uri la fața locului pentru clienți, în mod discreționar. Toate celelalte cabine semnate Emirates – First, Business și Economy – sunt disponibile pentru rezervare pe emirates.com sau prin agenții de turism.

Leave A Reply

Your email address will not be published.