blank

Grădinar, zidar, femeie de serviciu? O nouă aplicație vă va găsi meșteri calificați pentru orice serviciu legat de construcții, apartamente, case sau grădini.

0 426

O revoluție pe piața serviciilor vine în România. Wilio este o piață online în care un client poate găsi rapid și ușor mii de specialiști pregătiți să ajute cu aproape orice, de la placarea unei băi, repararea unui acoperiș sau chiar construirea unei case.

Peste 800 de servicii și mii de furnizori de servicii

Principalele avantaje sunt comoditatea și viteza. Fie că este vorba de curățenie, renovarea bucătăriei dumneavoastră sau instalarea unui nou sistem de încălzire – toate acestea pot fi găsite într-o singură aplicație. În prezent, peste 800 de servicii diferite pot fi găsite pe Wilio și numărul furnizorilor disponibili este în continuă creștere.

Pentru utilizatorii obișnuiți, dar și pentru afaceri

Noua aplicație este destinată nu numai utilizatorilor obișnuiți sau furnizorilor de servicii care doresc să găsească clienți noi, ci și celor care doar caută oportunități de a-și câștiga existența pe lângă locul de muncă normal. Este interesantă și pentru companii. Acest lucru oferă, de exemplu, o modalitate foarte rapidă și eficientă de a găsi zidari calificați, muncitori, electricieni și instalatori. Pur și simplu introduceți tipul de job de care sunt interesat și alegeți persoanele potrivite.

Găsirea meșterului sau a furnizorului de servicii potrivit consumă de obicei timp. Oamenii nu au de ales decât să întrebe familiile și cunoștințele lor sau să caute furnizori pe internet. În loc să caute un meșter disponibil, clientul introduce pur și simplu o cerere pe www.wilio.ro și așteaptă oferte de la furnizorii de servicii. El poate compara cu ușurință prețurile și poate verifica recenziile pentru a se informa despre calitatea serviciilor lor.

Majoritatea oamenilor vor primi un răspuns la cererea lor, adesea cu o estimare a prețului, de la furnizorii din zona lor cam într-o oră. Când sunteți obișnuit să căutați furnizori zile întregi și apoi primiți rapid o ofertă cu referințe și fără nicio problemă, reparațiile și întreținerea casei pe care le-ați tot amânat devin mai ușoare.

În plus față de beneficiul evident pentru client, Wilio îi ajută și pe meșterii care desfășoară activități independente și companiile care furnizează servicii să-și stimuleze afacerea fără a fi nevoie să investească în publicitate suplimentară.

Cum funcționează

Folosirea aplicației este foarte simplă. Răspundeți doar la câteva întrebări rapide, alegeți o locație, ora și serviciul preferat. Solicitările sunt primite imediat de către toți furnizorii disponibili în apropiere, care îndeplinesc cerințele cererii. Clientul va primi primele răspunsuri cu oferte de obicei într-o oră. Apoi alege furnizorul de servicii care i se potrivește cel mai bine. După terminarea proiectului, el poate evalua furnizorul și îi poate ajuta pe alții.

Furnizori verificați cu evaluări

Datorită evaluărilor și recenziilor furnizorilor de la utilizatori reali, toată lumea poate evalua calitatea serviciilor oferite fără a fi nevoie să solicite referințe de la familie, prieteni sau de pe internet. Pe Wilio, clienții apreciază nu numai satisfacția față de munca prestată, ci și experiența clientului și prețul serviciilor oferite. Clienții economisesc mult timp nu doar găsind furnizorii de servicii potriviți, ci prin faptul că se pot baza și pe recenziile de la alte persoane din comunitatea de utilizatori.

Gratuit pentru toată lumea

Noua aplicație Wilio este disponibilă atât pentru utilizatorii de dispozitive Android, cât și pentru iOS, și poate fi descărcată gratuit din Google Play și App Store, iar serviciul este disponibil și prin intermediul www.wilio.ro.

Leave A Reply

Your email address will not be published.