Sony Handycam GW55VE – cameră video rezistentă la apă

0 519

Când plecaţi într-o călătorie, nu trebuie să lipsească din bagaj camera video. Sony a lansat camera video Handycam GW55VE rezistentă la apă. Modelul GW55VE poate fi folosit în apă la o adâncime de până la 5 metri, este rezistent la praf şi la căderi de la o înălţime de 1,5m. Eventualele ploi sau momentele de neatenţie în care puteţi scăpa aparatul din mână nu mai reprezintă o problemă.


Modelul Handycam GW55VE dispune de cea mai avansată tehnologie pentru a obţine înregistrări video Full HD sau fotografii clare în orice situaţie. Calitatea imaginii este asigurată de senzorul Exmor R CMOS, cu ajutorul căruia obţineţi fotografii sau înregistrări video bogate în detalii, chiar şi în condiţii slabe de iluminare.

Camera este dotată cu obiectiv G, care poate capta imagini diverse, de la scene ample până la cadre foarte apropiate. Zoom-ul optic 10x poate fi extins până la 17x, iar tehnologia By Pixel Super Resolution asigură claritatea detaliilor în fotografiile cu zoom.

Dacă vă aflaţi în mişcare, cu ajutorul tehnologiei Optical SteadyShot scăpaţi de efectul “tremuratului”, în cazul înregistrării video în mişcare sau cu zoom.

Fiind partenerul ideal pentru travel, camera foto Handycam are GPS încorporat şi reţine unde au fost surprinse imaginile. Astfel, puteţi vizualiza pe ecranul aparatului sau pe PC harta ce conţine locurile vizitate.

Când vă faceţi planurile pentru vacanţă luaţi în calcul şi această cameră.

Leave A Reply

Your email address will not be published.