Avion intarziat? Zbor anulat? >>Solicita acum despagubiri<< pentru zborul
intarziat sau anulat! Poti obtine pana la 600€!

Tunisia a prezentat lista verde. România NU este pe această listă.

1 2.573

Ministerul Sănătății din Tunisia a făcut publică, la 8 iulie 2020, noua clasificare a țărilor în funcție de nivelul de risc asociat cu pandemia COVID-19.

România NU este pe această lista verde a Tunisiei

Autoritățile tunisiene au decis să mențină România pe lista portocalie a statelor cu incidență epidemiologică medie. Cetățenii, care călătoresc din România în Tunisia, trebuie să prezinte la intrarea în Tunisia rezultatul negativ al unui test PCR efectuat cu 72 de ore înainte de călătorie.

Toți cetățenii care sosesc din România sunt supuși măsurii de izolare timp de 14 zile cu posibilitatea efectuării unui al doilea test PCR la 6 zile de la data sosirii în Tunisia.

Dacă rezultatul este negativ, perioada de izolare se poate încheia imediat după obținerea acestui rezultat. Pentru sosirile pe cale maritimă, testul PCR trebuie efectuat cu 72 de ore înainte de îmbarcare și nu trebuie să depășească 120 de ore la debarcare.

România NU este pe această lista verde a Tunisiei
România NU este pe această lista verde a Tunisiei
România NU este pe această lista verde a Tunisiei

Reamintim faptul că România a inclus Tunisia pe lista verde a statelor exceptate de la recomandarea măsurilor de carantină/izolare începând cu 7 iulie 2020.

1 comentariu
  1. Ana says

    Buna ziua,
    Exista vreo sansa ca in urmatoarele 2 saptamani Tunisia sa revizuiasca lista verde astfel incat sa calatorim fara izolare din Romania?

Leave A Reply

Your email address will not be published.