Avion intarziat? Zbor anulat? >>Solicita acum despagubiri<< pentru zborul
intarziat sau anulat! Poti obtine pana la 600€!

Trenurile CFR Călători din / spre Aeroport vor face oprire și la Parc Mogoșoaia, din 15 iulie

0 524

CFR Călători a anunțat o nouă oprire intermediară pe linia ce duce la Aeroportul Henri Coandă Otopeni – București. Mai exact, din 15 iulie, trenurile CFR Călători din / spre Aeroport vor face oprire și la Parc Mogoșoaia.

Pentru a răspunde nevoilor de trafic pe ruta București Nord –  Mogoșoaia – Aeroport Henri Coandă și pentru a oferi totodată accesibilitate la transportul pe calea ferată unei categorii cât mai largi de călători, începând din data de 15 iulie 2021, toate trenurile CFR Călători care circulă în intervalul orar 06:00-23:00 spre/ dinspre Aeroportul Henri Coandă vor avea oprire și în punctul de oprire Parc Mogoșoaia.

Trenurile circulă în regim de mers cadenţat, la intervale orare egale, oferind astfel pasagerilor mai multă mobilitate şi un program previzibil al orelor de plecare/ sosire.

Călătoria cu trenul în zona metropolitană a Capitalei spre/dinspre Parc Mogoșoaia reprezintă o alternativă verde de transport mai accesibilă din punct de vedere al costurilor și mai rapidă pentru pasageri, fie în scopuri de business sau navetă, fie recreaționale. Durata unei călătorii cu trenurile de Aeroport pe distanţa București Nord – Parc Mogoșoaia este 11 minute, iar prețul biletului este de 4 lei.

Biletele de tren se pot cumpăra:

  • ONLINE, de pe site-ul www.cfrcalatori.ro;
  • din aplicaţia mobilă “CFR Călători mersul trenurilor și bilete online
  • de la casele de bilete ale staţiilor de cale ferată şi agenţiilor de voiaj CFR Călători cu emitere electronică a legitimațiilor de călătorie;
  • de la automatele de vânzare bilete aparţinând CFR Călători.
  • biletele se pot cumpăra și în tren, de la controlor!

Cu alte cuvinte, cei ce doresc să călătorească din București spre Parc Mogoșoaia, au acum o alternativă rapidă și ieftină – trenul CFR Călători. Este adevărat că mai trebuie să mergeți pe jos cam 5-10-15 minute de la stația Parc Mogoșoaia spre parc.

Leave A Reply

Your email address will not be published.