CFR Călători va lansa aplicația mobilă “CFR Călători mersul trenurilor și bilete online”

0 609

Pentru achiziționarea ușoară și rapidă a biletelor de tren, în data de 24 iunie 2021, va fi lansată aplicația mobilă “CFR Călători mersul trenurilor și bilete online”. Pentru început, aplicația va fi disponibilă pe dispozitivele cu sistem de operare Android (minim Android 5.1). Puteți descărca aplicația ”CFR Călători mersul trenurilor și bilete online” direct din Magazin Play.

Sunt pasionat de aviație, zboruri și călătorii. În consecință, acolo unde nu zboară avioanele, mergem cu trenurile sau cu alte mijloace de transport terestre și pe apă.

În ultimul an și jumătate, am călătorit frecvent cu trenul în România, în special pe ruta București – Brăila / Galați și retur. Nu pot spune că sunt foarte mulțumit de serviciile CFR Călători, dar de nevoie am apelat la ei și a fost decent. Nu țin minte să fi avut întârzieri mai mari de 10-15 minute pe această rută, deci pot spune că am fost un norocos să ajung la timp la destinație.

Aplicatie CFR Calatori
Aplicatie CFR Calatori

Cu excepția unor cazuri izolate, biletele le-am cumpărat mereu online și am fost mulțumit de tot procesul, de la căutare și până la finalizarea tranzacției. Așa că am instalat aplicația pentru a-mi ușura munca în procesul de căutare și cumpărare de bilete. Nu aduce nimic nou față de site, doar o mai bună aranjare în pagină, pașii de urmat fiind aceeași. Îmi place pentru că se mișcă foarte bine. Puteți să o testați și să ne povestiți experiența voastră cu CFR Călători!

Leave A Reply

Your email address will not be published.