Austrian Airlines va zbura cu Boeing 777-200ER în Creta, Grecia

0 1.286

Din cauza cererii ridicate, Austrian Airlines mărește capacitatea de transport pentru zborurile către Heraklion – Creta, Grecia. Astfel, din 24 iulie, șapte sâmbete consecutiv vor fi operate zboruri cu aeronave de tipul Boeing 777-200ER.

În actualul sezon estival, Austrian Airlines a înregistrat un total de 96.000 de pasageri pe zboruri către Grecia, în lunile iulie și august. Pentru austrieci, Grecia este una dintre cele mai rezervate destinații, urmată de Spania și Italia.

Dacă vorbim de destinațiile favorite din Grecia, austriecii preferă Creta Rhodos și Kos. Zborurile spre destinațiile grecești au un grad de încărcare de peste 80%.

Michael Trestl, CCO Austrian Airlines, relatează: ”În special, cifrele rezervărilor pentru zborurile către Heraklion, Creta, s-au triplat între mijlocul lunii mai și sfârșitul lunii iunie. Răspundem la cererea crescută și creștem capacitatea pe această rută. Pe lângă zborurile zilnice actuale către Heraklion, o aeronavă de tipul Boeing 777-200ER va opera zboruri în fiecare sâmbătă, în perioada 24 iulie – 4 septembrie, inclusiv”.

Programul zborurilor Austrian Airlines, care vor fi operate cu Boeing 777-200ER

OS9001 Viena 06:10 – 08:40 Heraklion
OS9002 Heraklion 10:20 – 12:55 Viena

Introducerea celui mai mare tip de aeronavă din flota Austrian Airlines va permite companiei aeriene să transporte în plus în jur de 100 de pasageri pe fiecare zbor de sâmbătă. În toate celelalte zile, ruta va fi deservită de un avion din familia Airbus A320.

Austrian Airlines le recomandă pasagerilor să se informeze despre reglementările țării de destinație înainte de a călători. În Grecia, de exemplu, înregistrarea online este obligatorie cu cel puțin 24 de ore înainte de intrare. Mai mult, un test antigen negativ (maximum 48 de ore vechi) sau un test PCR negativ (maxim 72 de ore vechi) de la un laborator de testare este necesar pentru toți călătorii cu vârsta peste 12 ani. Persoanele vaccinate complet cu cel puțin 14 zile înainte de intrare, nu au nevoie de test. Același lucru este valabil și în cazul celor ce au trecut prin boală în urma infectării cu noul coronavirus. Aceștia trebuie să prezinte un certificat oficial de recuperare care nu depășește 9 luni sau un test PCR pozitiv mai vechi de 2 luni, dar nu mai vechi de 9 luni).

Leave A Reply

Your email address will not be published.