blank

TAROM suspenda zborurile spre Moldova, Serbia si Egipt. Raman suspendate zborurile spre Turcia, Israel, Iordania si Liban.

1 1.480

Că urmare a restricțiilor de călătorie impuse de către autorități, TAROM suspendă operarea curselor comerciale până la data de 15 august 2020 inclusiv, către/dinspre următoarele țări: Egipt; Israel; Iordania; Moldova; Serbia; Turcia; Liban.

Biletele pot fi reprogramate pentru date viitoare de călătorie, fără taxe de modificare sau pot fi rambursate. Modificările se pot face în 12 luni de la data emiterii biletelor. Pentru suport, vă rugăm să contactaţi agentul emitent al biletului. Mai multe detalii: https://tarom.ro/bucura-te-de-flexibilitate

Ȋn cazul în care biletele au fost achiziţionate pe site-ul TAROM sau într-o agenţie TAROM, vă rugăm ne adresaţi un mail la: [email protected] .

Menționăm faptul că de la aceste restricții sunt exceptate anumite categorii de curse aeriene: cele care transportă mărfuri (cursele cargo), cursele speciale de intervenție solicitate de către autorități, cursele medicale, cursele care transportă personal de îngrijire sau muncitori sezonieri în agricultură, dar și zborurile de repatriere (chartere speciale).

Leave A Reply

Your email address will not be published.