TAROM a suspendat zborurile București – Chișinău, până pe 12 ianuarie 2021

0 612

Că urmare a restricțiilor de călătorie impuse de către autorități, TAROM suspendă operarea curselor comerciale către Republica Moldova (Chișinău), în perioada 18 decembrie 2020 – 12 ianuarie 2021 (inclusiv).Decizia vine după ce Comitetul Național pentru Situații de Urgență a adoptat, în ședința din 17 decembrie 2020, Hotărârea numărul 60. Prin această hotărâre a fost actualizată lista galbenă a României pentru care se instituie măsura carantinei. Printre țările incluse pe lista galbenă se regăsește și Republica Moldova.

Romatsa a emis un notam prin intermediul căruia interzice zborurile dintre România și țări precum Republica Moldova, Statele Unite, Georgia, Andora, Armenia etc. Vă reamintim că nu sunt afectate zborurile dintre România și țările din Uniunea Europeană și Spațiul Schengen.

Revenind la zborurile TAROM, biletele pot fi reprogramate pentru date viitoare de călătorie, fără taxe de modificare sau pot fi rambursate.

Modificările se pot face în 12 luni de la data emiterii biletelor. Pentru suport, vă rugăm să contactaţi agentul emitent al biletului. Mai multe detalii pe site-ul TAROM.

Ȋn cazul în care biletele au fost achiziţionate pe site-ul TAROM sau într-o agenţie TAROM, vă rugăm să-i contactați la adresa: [email protected] Nu uitați! În cazul în care doriți să vă deplasați în străinătate, vă recomandăm informarea din surse oficiale.

Leave A Reply

Your email address will not be published.