airBaltic își ia rămas bun de la Boeing 737-300 (video)

0 580

Pe data de 17 decembrie, ultimul avion Boeing 737-300 airBaltic a decolat pentru ultima data. Aeronava înmatriculată YL-BBX a fost recepționată de noul proprietar – Magnetic MRO, care a achiziționat alte 3 aeronave Boeing 737 de la airBaltic la începutul acestui an.AirBaltic a introdus primul avion Boeing 737 în 2003. De-a lungul anilor, 20 de aeronave Boeing 737 au transportat peste 22 de milioane de pasageri și au efectuat peste 280 de mii de zboruri în toată Europa, și nu numai.

Boeing 737 a oferit companiei aeriene airBaltic o autonomie semnificativ mai mare, un număr mai mare al scaunelor, dar și viteză de zbor mai mare.

Aceste noi funcții au permis companiei aeriene să extindă rețeaua și să adauge noi destinații la rețeaua operațională, precum Tel Aviv, Lisabona sau Baku.

Magnetic MRO AS (cunoscută în trecut ca Maersk Air Maintenance Estonia sau Air Maintenance Estonia) este o companie de întreținere a aeronavelor cu sediul în Tallinn, Estonia.

Compania oferă o gamă completă de servicii de întreținere a avioanelor comerciale, fiind certificată de Agenția Europeană de Siguranță a Aviației (EASA) și de Administrația Federală a Aviației din Statele Unite (FAA). Compania operează în întreaga lume și este o filială a Guangzhou Hangxin Aviation Technology.

Leave A Reply

Your email address will not be published.