TAROM a anunţat orarul de iarnă 2014/2015 şi tarife de la 99 EUR

0 474

Pasagerii companiei TAROM îşi pot achiziţiona bilete de avion, în orarul de iarnă 2014/2015, la preţuri începând de la 99 euro, pentru călătorii dus-întors, la achiziţionarea de pe www.tarom.ro.

În orarul de iarnă 2014/2015, compania TAROM va opera zboruri directe către 36 destinaţii, dintre care 28 sunt operate cu plecare din Bucureşti şi 8 de pe aeroporturile din Iaşi, Sibiu şi Cluj.

Destinaţiile externe cu plecare din Bucureşti sunt: Amman, Amsterdam, Atena, Barcelona, Beirut, Belgrad, Bruxelles, Budapesta, Chisinau, Dubai, Dublin, Frankfurt, Geneva, Istanbul, Larnaca, Londra-Heathrow, Madrid, Moscova, Munchen, Nisa, Paris, Praga, Roma, Salonic, Sofia, Stockholm,TelAviv şi Viena.
Destinaţii externe cu plecare din Iaşi sunt: Roma, Torino, Londra (Luton), Bologna, Bergamo şi TelAviv.
Destinaţii externe cu plecare din Sibiu: Munchen.
Destinaţii externe cu plecare din Cluj: Viena.

Destinaţiile interne, cu plecare din Bucureşti, pe care TAROM le va opera în această iarnă sunt: Timişoara, Cluj-Napoca, Oradea, Baia- Mare, Satu – Mare, Iaşi şi Targu – Mureş.

TAROM este singura companie aeriană românească ce oferă pasagerilor săi, servicii gratuite, incluse în preţul biletelor de avion precum: serviciile de catering, transportul unui bagaj de cală cu greutatea maximă de 23 kg, pentru clasa Economy şi 3 bagaje cu greutatea maximă de 23 kg fiecare, pentru clasa Business. Pentru fiecare dintre cele 2 categorii, se adaugă transportul gratuit, în cabină , a unei piese de bagaj, cu greutatea maximă de 10 kg.

De asemenea, atât check-in-ul online, pe mobil cât şi cel în aeroport sunt gratuite, incluzând opţiunea de alegere a locului în avion.

„Orarul de iarnă este disponibil pentru călătorii ce se vor efectua în perioada 26 octombrie 2014-28 martie 2015. Ne dorim să oferim pasagerilor noştri cele mai bune condiţii de călătorie. Acesta este şi motivul pentru care şi în acest sezon de iarnă vom păstra tradiţia de a oferi pasagerilor noştri posibilitatea de a transporta gratuit în plus fata de bagajul de cală , echipamentul de ski sau snowboard în greutate de maximum 23 kilograme . Această facilitate este valabilă pentru zborurile dinspre România spre Viena, Nisa, Munchen, Sofia, Torino, Bologna , Geneva şi dinspre Londra spre România” a declarat Christian Heinzmann, Director General TAROM.

Speram să apară şi Beijing în lista destinaţiilor externe cu plecare din Bucureşti.

Leave A Reply

Your email address will not be published.