blankblank

Bucureşti – Beijing cu TAROM, din 16 septembrie 2014

1 1.010

După mai multe amânări, se pare că TAROM a fixat data primului zbor pe ruta Bucureşti – Beijing. Conform DIGI24, ruta va fi inaugurată pe 16 septembrie 2014. Preţul unui bilet de avion va fi de aproximativ 600 de euro, iar călătoria va dura în jur de 9 ore. Acum, o călătorie durează cel puţin 12 ore, deoarece toate zborurile sunt cu escală. Iniţial, autorităţile dădeau ca sigură introducerea acestei curse încă din această vară.

După 11 ani, avioanele TAROM vor zbura din nou către China. Reluarea zborurilor este o promisiune a oficialilor de la Bucureşti făcută oamenilor de afaceri chinezi curtaţi pentru a investi în România.

TAROM anunţă operarea rutei cu aeronave Airbus A310, cele mai mari din flota transportatorului român. Aeronavele sunt configurate în două clase: 20 de locuri la Business şi 189 de locuri la Economy. Din păcate sunt şi cele mai ineficiente aeronave, iar ruta ar putea fi neprofitabilă din cauza consumului mare de carburant şi costul ridicat al acestuia.

Aşteptăm informaţiile oficiale despre programul operaţional şi abia aşteptăm să vedem prima aeronavă decolând spre Beijing.

Leave A Reply

Your email address will not be published.