blank

Noua pistă a aeroportului din Iaşi va fi inaugurată pe 21 august 2014 (video)

0 691

Pe 6 august 2014, noua pistă a aeroportului din Iaşi a primit o ultimă inspecţie. Lucrările se desfăşoară conform planului şi chiar mai repede. La data respectivă, erau gata 1800 de metri, iar asfaltarea ajunsese la 2150 de metri din totalul de 2400 metri.

Inaugurarea pistei este programată pentru 21 august, dată la care ieşenii sunt invitaţi la aeroport pentru a spune „MISIUNE ÎNDEPLINITĂ”, conform declaraţiilor făcute de preşedintele CJ Cristian Adomniţei. Evenimentul va avea loc la Aeroportul Iaşi, pe platforma aeroportului, cu acces prin terminalul T2, în intervalul orar 09:30 – 12:30.

În vederea unei mai bune informări, Aeroportul Iaşi aduce la cunoştinţă pasagerilor că, în data de 21 august 2014, ghişeele de check-in se vor deschide mai devreme cu o oră, valabil pentru fiecare cursă.

Pe 21.08.2014, începând cu ora 9:30, va avea loc festivitatea de inaugurare a noii piste de aterizare-decolare a Aeroportului Internaţional Iaşi, eveniment la care se estimeaza participarea a cel putin 1000 de persoane, invitaţi oficiali precum şi cetăţeni ai Iaşului.

De aceea Aeroportul Iaşi doreşte să prevină eventualele neplăceri ce pot apărea din cauza aglomeraţiei create şi recomandă tuturor pasagerilor să vină la aeroport pentru efectuarea check-in-ului mai devreme cu minim o oră faţă de orarul standard deja stabilit.

(Foto cover: Proimage / Aeroport Iasi)

Leave A Reply

Your email address will not be published.