TAP Air Portugal va opera 941 de zboruri săptămânale în sezonul de iarnă 2021-2022

0 202

TAP va opera 91 de zboruri săptămânale în plus în luna decembrie decât cele pe care le operează acum, în sezonul de vară, perioada de iarnă fiind una dintre cele mai aglomerate perioade pentru companiile aeriene.


În sezonul de iarnă – care începe pe 31 octombrie și se desfășoară până pe 26 martie 2022 – compania aeriană va opera un total de 941 zboruri dus-întors pe săptămână, cu 91 mai mult decât cele 850 pe care compania le operează în această vară.

Această creștere a ofertei TAP în sezonul de iarnă prevede recuperarea cererii de călătorie, în conformitate cu proiecțiile internaționale pentru sectorul turismului și pentru industria aviației și contribuind la perspectivele companiei de redresare operațională și economică.

TAP Air Portugal va opera 941 de zboruri săptămânale în sezonul de iarnă 2021-2022, dacă restricțiile de călătorie le va permite.

TAP va efectua 101 zboruri pe săptămână cu plecare din Porto, conectând direct orașul cu Lisabona, Funchal, Londra, Paris, Zurich, Geneva, New York, Rio de Janeiro și S. Paulo. Madeira va beneficia de 49 de zboruri pe săptămână spre Lisabona și Porto. Ponta Delgada va avea 15 zboruri pe săptămână spre Lisabona și Terceira și 7 zboruri pe săptămână spre Lisabona. Faro va avea 21 de zboruri săptămânale spre Lisabona.

În total, TAP va conecta Portugalia la 37 de orașe din Europa, cu 585 de zboruri dus-întors pe săptămână. Spre Africa și Orientul Mijlociu vor fi 93 de zboruri spre 15 destinații.

În Statele Unite ale Americii, Mexic și Canada, TAP va restabili operațiunile pe toate rutele spre care compania opera zboruri și înainte de pandemie. Vor fi 59 de zboruri pe săptămână spre 11 destinații – Boston, Newark (cu plecare din Lisabona și Porto), Washington, New York (JFK), Miami, Chicago, San Francisco, Montreal, Toronto (Canada) și Cancun (Mexic).

Spre Brazilia, transportatorul va oferi 52 de zboruri săptămânale pe cele 12 rute pe care le va opera în această iarnă. De asemenea, va opera un zbr săptămânal și spre Venezuela. TAP a anunțat deja inaugurarea zborurilor regulate de la Lisabona la Punta Cana, în Republica Dominicană, cu trei zboruri săptămânale.

TAP continuă să își consolideze și să-și diversifice hub-ul din Lisabona, oferind clienților tot mai multe opțiuni pentru destinații și călătorii.

Odată cu creșterea operațiunilor programate pentru această iarnă, TAP își consolidează, de asemenea, rolul în alimentarea economiei portugheze, promovând sosirea turiștilor din întreaga lume și stimulând sectorul turistic. În același timp, compania asigură în perioade atât de semnificative precum Crăciunul și Anul Nou, călătoriile comunităților portugheze, reunind familii din întreaga lume.

Leave A Reply

Your email address will not be published.