Pasagerii Blue Air poartă albastru și câștigă cu campania Blue is the new Black

0 105

Blue Air desfășoară campania Blue is the new black, declarând ALBASTRUL culoarea câștigătoare pe zborurile sale. Toți pasagerii care poartă culoarea albastră pe zborurile Blue Air către / de la Milano Linate, în septembrie, vor câștiga automat 15 euro pentru următoarea lor rezervare.

În perioada 02-30 septembrie 2021, Blue Air desfășoară campania Blue is the new Black pentru toate zborurile către și de la Milano Linate: Barcelona, ​​București, Paris Charles de Gaulle, Praga, Catania și Lamezia Terme.

Pentru a sărbători rutele recent introduse care conectează capitala modei italiene cu destinații cheie locale și internaționale, Blue Air declară ALBASTRUL culoarea câștigătoare, provocându-i pe pasagerii săi să facă o alegere vestimentara care îi va ajuta, de asemenea, să economisească în următoarea lor călătorie.

Pe toată durata campaniei, toți pasagerii care zboară către / de la Milano Linate, si care sunt reperați de membrii echipajului ca poartă un obiect vestimentar albastru la bord, vor primi un voucher de 15 euro.

Blue is the new Black
Blue is the new Black

Pasagerii își vor putea valorifica voucherele scanând codul QR dedicat și introducându-si datele în formularul de campanie. După completarea formularului, suma de 15 EUR va fi creditată în portofelul electronic al pasagerului și va putea fi utilizată pentru achiziționarea viitoarelor zboruri și servicii Blue Air, fiind valabilă până la 31 decembrie 2021.

În urma dezvoltării de succes a operațiunilor sale la Milano Linate, Blue Air a mărit frecvența zborurilor pe ruta București – Milano Linate la două ori pe zi și a introdus recent servicii zilnice de la Milano la Barcelona, ​​Paris Charles de Gaulle, Praga, Lamezia și Catania, devenind transportatorul exclusiv pe rutele Linate – El Prat și Linate – Praga și singura companie aeriană ULCC care operează Linate – Charles de Gaulle.

Leave A Reply

Your email address will not be published.