Sony Setiawan este norocosul zilei / A ratat zborul JT610 din cauza traficului

Astăzi a fost zi tristă pentru aviația mondială, dar și pentru rutele și familiile victimelor zborului JT610. Un Boeing 737 MAX 8 Lion Air s-a prăbușit la câteva minute de la decolarea din Jakarta. La bord se aflau 189 de persoane, iar autoritățile nu au găsit supraviețuitori. Sony Setiawan poate fi declarat norocosul zilei. A ratat zborul JT610 din cauza traficului din Jakarta.

0 386

Astăzi aviația mondială este în doliu. Un Boeing 737 MAX 8 Lion Air s-a prăbușit la câteva minute de la decolarea din Jakarta. Opera zborul JT610, iar la bord se aflau 189 de persoane. Printre ele, 2 infanți și 1 copil. Din păcate, autoritățile au declarat că nu există supraviețuitori.


Și totuși există un pasager, care poate fi considerat norocosul zilei. Este vorba de domnul Sony Setiawan, care a pierdut zborul JT610 din cauza traficului din Jakarta. Acesta a zbura spre destinația Pangkal Pinang pe un alt zbor operat de o altă companie aeriană.

Sony Setiawan este norocosul zilei

La aflarea veștii că avionul de pe zborul JT610 s-a prăbușit, Sony Setiawan a izbucnit în lacrimi. 6 dintre prietenii lui se aflau la bordul avionului Boeing 737 MAX 8 Lion Air. Când a aterizat la Pangkal Pinang, acesta a fost asaltat de jurnaliști. Putem spune că traficul terestru i-a salvat viața. Sony Setiawan este un oficial din cadrul Ministerului de Finanțe al Indoneziei.

Sony Setiawan a declarat: „De obicei, iau zborul JT610. Eu și prietenii mei luăm acest avion. Nu știu de ce traficul de pe drumul cu taxă a fost foarte aglomerat. De obicei, sosesc la aeroport în jurul orei 3 dimineața, dar în această dimineață am ajuns la 6:20 și am pierdut zborul. Din păcate 6 dintre prietenii mei se aflau la bordul acestui avion. Familia mea a fost în stare de șoc, dar le-am spus că sunt bine”.

În timp ce Sony Setiawan este norocosul zilei, autoritățile indoneziene caută rămășițele umane ale celor 189 de persoane aflate la bordul avionului prăbușit – Boeing 737 MAX 8 Lion Air (PK-LQP). Peste 300 de oameni, inclusiv soldați, polițiști și pescarii locali, au fost implicați în căutarea și recuperarea de cadavre, carduri de identitate, obiecte personale și resturi de aeronavă.

Leave A Reply

Your email address will not be published.