Precizări zbor 0B3755 (Cluj – Dublin) operat de Blue Air

Aeronava 737-800, care opera zborul 0B3755, pe ruta Cluj - Dublin, a decolat conform orarului de zbor la ora 10.10 (ora României). După aproximativ o oră de zbor, comandantul a solicitat aterizarea pe cel mai apropiat aeroport, în vederea efectuării unor verificări suplimentare.

0 511

Aeronava Boeing 737-800 (YR-BMP), care a opera zborul 0B3755, pe ruta Cluj – Dublin, a decolat conform orarului de zbor la ora 10.10 (ora României). După aproximativ o oră de zbor, comandantul a solicitat aterizarea pe cel mai apropiat aeroport.

Astfel, în jurul orei 11.40, aeronava a aterizat în condiții normale și în deplină siguranță pe Aeroportul Bratislava (Slovacia).

Decizia comandatului a fost luată ca măsură de precauție, în urma activării unor martori la bordul avionului YR-BMP. Aceștia indicau o posibilă depresurizare a cabinei, informație venită de la senzorii din avion.

Echipajul a informat pasagerii cu privire la această situație și au activat măștile de oxigen conform procedurilor standard. Nu au existat incident la bordul avionului.

Precizări zbor 0B3755 (Cluj – Dublin)

La această oră (12:40), compania Blue Air pregătește o altă aeronavă cu echipaj care să preia pasagerii și să-i transporte către destinația finașă. De asemenea, compania le asigură asistență și mâncare și băuturi.

Cei aflați la bord nu au fost în pericol. Urmează ca imediat după finalizarea debarcării pasagerilor, aeronava să fie supusă verificărilor tehnice corespunzătoare.

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.