blank

Solyom Hungarian Airways „s-a prăbuşit” la decolare

1 662

Pe 22 iulie 2013, am anunţat cu mult entuziasm lansarea unui nou transportator maghiar pe numele său Solyom Hungarian Airways. Scriam la acea vreme că: „trei oameni de afaceri maghiari vor pune bazele companiei Solyom Hungarian Airways. Aceştia vor fi sprijiniţi financiar de investitori din Orientul Mijlociu (Oman și Emiratele Arabe Unite)”. Doar că aceşti investitori n-au fost găsiţi şi au început să apară problemele.

Timpul a trecut, salariaţii nu şi-au mai primit banii, avioanele (cu excepţia unui Boeing 737-500) nu au mai sosit şi uite aşa Solyom Hungarian Airways „s-a prabuşit” la decolare. În urma acestui eşec, peste 100 de furnizori au rămas cu o gaură în buget de peste 220 000 de dolari. A fost stopat procesul de înregistrare, iar banii ar trebui returnaţi în 60 de zile, ceea ce nu crede nimeni că se va întâmpla. Uite aşa s-a dus planul ambiţios, cu 50 de avioane operaţionale  în 2017, pe apa sâmbetei. Trist, dar adevărat!

1 comentariu
  1. Maestrul RA says

    Din pacate am avut dreptate, cand am comentat ca este foarte greu, daca nu chiar imposibil sa se , si mai ales sa aiba succes !

Leave A Reply

Your email address will not be published.