Companii aeriene, avioane, aeroporturi, cumpara bilete de avion, experiente din calatorii

Situația zborurilor la Aeroportul Henri Coandă București (11 ianuarie 2017)

0 2.747

Pe Aeroportul Internaţional Henri Coandă Bucureşti şi Aeroportul Internaţional Bucureşti Băneasa Aurel Vlaicu, traficul aerian se desfăşoară în condiţii de iarnă, cu ninsoare abundentă şi vânt în rafale, care transportă zăpada la sol.

Nicio cursă nu este anulată pe Aeroportul Henri Coandă din cauza condiţiilor meteo. Se aterizează şi se decolează în deplină siguranţă. Începând cu ora 08.30, aeronavele au început să decoleze. Zborurile au înregistrat întârzieri la decolare, determinate de necesitatea degivrării aeronavelor.

Pentru mai multe informații despre starea zborurilor, consultați site-ul bucharestairports.ro/ sau pe pagina Plecări / Sosiri Aeroport Otopeni!

Laponia

Deszăpezire Aeroportul Henri Coandă București

ASUS ZenFone 3 MAX

Pe ambele aeroporturi ale Capitalei se intervine constant cu utilaje proprii pentru menţinerea suprafeţei de mişcare în condiţii optime şi sunt asigurate condiţiile pentru desfăşurarea în deplină siguranţă a operaţiunilor aeriene.

Photo by Tudor Radulescu

Pensiunea Iara
S-ar putea sa-ti placa si

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Translate »
Citește articolul precedent:
austrian-airlines
Austrian Airlines în 2016: 11.4 milioane de pasageri transportați

În intervalul ianuarie - decembrie 2016, Austrian Airlines raportează transportarea a 11.4 milioane pasageri. Ceea ce înseamnă o creștere de...

Închide