fbpx Operațiuni de deszăpezire la Aeroportul Otopeni - București (ianuarie 2017)

Operațiuni de deszăpezire la Aeroportul Otopeni – București (ianuarie 2017)

Avion intarziat? Zbor anulat? >>Solicita acum despagubiri<< pentru zborul intarziat sau anulat. Poti avea dreptul pana la 600€.

Începând cu 6 ianuarie, vremea s-a înrăutățit în Europa Centrală și de Est. Iarna și-a intrat în drepturi și a adus căderi masive de zăpadă, vânt puternic și ger cumplit. România nu a fost ocolită de iarnă.

Operațiuni de deszăpezire

Însă autoritățile de la Aeroportul Internațional Henri Coandă București nu au fost luate prin surprindere. Operațiunile eficiente de deszăpezire de la Aeroportul Internațional Otopeni au menținut aeroportul deschis, iar avioanele au putut decola și ateriza în deplină siguranță.

Pe 6 ianuarie, 25 de zboruri au fost anulate din/spre București. Pe 7 și 8 ianuarie, trafic aerian normal la Aeroportul Internațional Henri Coandă – București. Condițiile meteo extreme de la Istanbul au dus la anularea zborurilor Turkish Airlines pe ruta Istanbul – București.

Alexe Cristian a reușit să surprindă imagini de la operațiunile de deszăpezire. A realizat un video și în ianuarie 2016.

2 Comentarii
  1. […] Deszăpezire Aeroportul Henri Coandă București […]

  2. […] ambele aeroporturi ale Capitalei se intervine constant cu utilaje proprii pentru menţinerea suprafeţei de mişcare în condiţii optime. Pistele, platformele și cările […]

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.