Singapore a ridicat carantina pentru călătorii vaccinați din Olanda

0 371

Guvernul din Singapore a adăugat Olanda la așa-numita Vaccinated Travel Lane (VTL). Acest lucru înseamnă că cei complet vaccinați, care vor călători din Olanda spre Singapore cu un zbor VTL, nu vor mai trebui să fie supuși unei carantine. Începând cu 1 noiembrie, KLM va oferi două zboruri VTL pe săptămână către Singapore. Aceste zboruri vor putea fi rezervate începând cu săptămâna aceasta.Călătorii din țările VTL trebuie să prezinte, de asemenea, un rezultat negativ al testului COVID-19 care să nu depășească 48 de ore înainte de plecare.

Călătorii din alte țări VTL pot călători via Amsterdam pe cele două zboruri VTL către Singapore și nu numai, cu condiția să îndeplinească cerințele VTL. Călătorii olandezi pot tranzita Singapore către alte destinații din Asia, cu condiția să îndeplinească cerințele de intrare prevăzute la destinație.

Zborurile KLM de la Amsterdam la Singapore sunt operate fie cu un Boeing 777-300ER, fie cu un Boeing 787. Programul de zbor al KLM de la Amsterdam la Singapore este următorul:

KL835 / KL837 / KL839 Amsterdam 21:10 – 16:20+1 Singapore – marți, miercuri, joi vineri
KL833 (zboruri TVL) Amsterdam 21:10 – 16:20+1 Singapore – luni și sâmbătă

Zborurile KL833 / KL839 vor avea segment final Singapore – Kuala Lumpur
Zborurile KL837 vor avea segment final Singapore – Jakarta

Leave A Reply

Your email address will not be published.