Sibiu – Corfu, posibil o nouă rută RYANAIR cu zboruri în perioada iulie – octombrie

0 482

Au apărut informații despre noua bază RYANAIR, care va fi stabilită în Corfu. Vor fi alocate 2 aeronave și vor fi operate zboruri sezoniere în perioada iulie – octombrie. Printre rutele noi stabilite se regăsește și Sibiu – Corfu.

Conform infografitului existent, RYANAIR va inaugura 18 rute noi, care se vor alătura celor existente. În sezonul estival, cel mai mare transportator low-cost din Europa va opera 97 de zboruri săptămânale pe 42 de rute în total.

Încă nu avem informații despre programul operațional sau frecvența zborurilor pe ruta Sibiu – Corfu, însă ne bucurăm să vedem o expansiune accelerată a companiilor low-cost din Grecia spre numeroase destinații din Europa, inclusiv mai multe zboruri între Grecia și România. Vă reamintim că RYANAIR va opera zboruri din Sibiu spre Bologna și Treviso, de la 1 iunie 2021

blank
Thank you Sean M

În mod oficial, Grecia își va deschide sezonul turistic începând cu 14 mai. Însă românii vor putea călători spre Grecia începând cu mijlocul lunii aprilie, în special în perioada Paștelui creștin-ortodox. Însă totul este volatil și se poate modifica în funcție de evoluția pandemiei de COVID-19.

Corfu este una dintre cele mai atractive și mai frumoase insule din Grecia. Totodată, este una dintre destinațiile turistice preferate de români. În Corfu se poate ajunge cu mașina personală, avionul sau autocarul.

Vom reveni cu informații!

Leave A Reply

Your email address will not be published.