fbpx Se reiau zborurile din Iași spre destinațiile din Marea Britanie

Se reiau zborurile din Iași spre destinațiile din Marea Britanie

0 469
Avion intarziat? Zbor anulat? >>Solicita acum despagubiri<< pentru zborul intarziat sau anulat. Poti avea dreptul pana la 600€.

Începând cu 5 ianuarie 2020, de la Aeroportul Iași se reiau zborurile spre Marea Britanie. Astfel, vor fi operate cursele directe Iași – Birmingham, Iași – Londra Luton și Iași – Liverpool. Toate acestea vor fi operate de Wizz Air.

Retineți că toate persoanele care sosesc în România, călătorind din Marea Britanie, au obligația de a prezenta certificatul unui test negativ, rapid antigenic sau RT-PCR pentru SARS CoV-2, efectuat cu cel mult 48 de ore înainte de data intrării în țară.

Pentru ședere mai mare de 3 zile în România se intră în carantină la domiciliu sau la o adresă declarată pe durata a 14 zile, indiferent de rezultatul testului. Vă reamintim că Marea Britanie este pe lista galbenă a României, actualizată pe 3 ianuarie 2021.

Totodată, vă reamintim că pentru a avea grijă de sănătatea dumneavoastră și pentru a călători în siguranță, este important să respectați măsurile de protecție, precum și indicațiile personalului din aeroport.

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.