OFICIAL: Lista galbena a României a fost actualizata pe 3 ianuarie 2021. Austria, Germania, Polonia si Italia au intrat pe lista galbena!

2 41.487

Comitetul Național pentru Situații de Urgență a adoptat în ședința de astăzi, 3 ianuarie 2021, Hotărârea numărul 1. Prin această hotărâre a fost actualizată lista țărilor și zonelor de risc epidemiologic pentru care se instituie măsura carantinei asupra persoanelor care sosesc în România.Atașat aveți Hotărârea CNSU și lista statelor cu risc epidemiologic ridicat.

Hotarare-CNSU-nr.1-din-03.01.2021

Lista-State-risc-epidemiologic-ridicat-03.01.2021

Pe lista galbenă regăsim numeroase țări din Europa: Gibraltar, Georgia, Serbia, Muntenegru, Croația, Lituania, Letonia, Estonia, Republica Moldova, Slovacia, Cipru, Slovenia, San Marino, Ungaria, Suedia, Macedonia de Nord, Portugalia, Elveția, Armenia, Cehia, Jersey, Turcia, Olanda și Danemarca, Monaco, Austria, Italia, Polonia, Germania.

Din afara Europei, regăsim Statele Unite ale Americii, Curacao, Panama, Puerto Rico, Palestina, Azerbaidjan, Africa de Sud, Columbia, Liban, Israel.

De pe lista galbenă au ieșit: Bulgaria, Belize.

Listă intră în vigoare de la data de 04.01.2021 ora 18.00. Lista este publicata pe www.cnscbt.ro!

2 Comentarii
  1. Chiș Robert says

    Stai numa tu in carantina sau intra si familia?

    1. Sorin Rusi says

      Daca stai singur, doar tu. Daca stai cu familia, toata familia. Ideea e ca trebuie sa te izolezi de restul lumii pe durata celor 8-14 zile…

Leave A Reply

Your email address will not be published.