Sankt Petersburg se închide: restaurantele, centrele comerciale și locurile publice se închid!

0 109

Restaurantele, cafenelele și magazinele vor fi închise în Sankt Petersburg în perioada 30 octombrie – 7 noiembrie, potrivit unui decret semnat sâmbătă de guvernatorul Alexander Beglov.„În perioada 30 octombrie – 7 noiembrie, este interzisă operarea facilităților de vânzare cu amănuntul. Se suspendă activitatea unităților de alimentație publică cu excepția livrărilor, benzinăriilor, precum și a cantinelor la întreprinderi. Documentul este postat pe site-ul administrației orașului.

În plus, saloanele de înfrumusețare, centrele sportive și activitățile comerciale secundare vor fi închise, cu excepția farmaciilor, benzinăriilor și magazinelor alimentare. Asistența veterinară va fi și ea suspendată, cu excepția cazurilor de urgență. În timpul vacanței de o săptămână, accesul la piscine, parcuri acvatice și alte zone de recreere, inclusiv pentru copii, va fi restricționat. Centrele de servicii interne vor fi, de asemenea, închise.

Autoritățile din Sankt Petersburg au suspendat activitatea instituțiilor culturale în zilele nelucrătoare, cu excepția teatrelor și muzeelor, au interzis evenimentele de divertisment, sportive.

Până în prezent, 683.103 de cazuri de COVID-19 au fost confirmate în Sankt Petersburg, a doua cea mai afectată regiune rusă după Moscova. În plus, 23.296 de morți au fost înregistrați în al doilea oraș ca mărime al Rusiei. În ultimele 24 de ore, 3.360 de infecții au fost înregistrate în Sankt Petersburg.

Leave A Reply

Your email address will not be published.