blankblank

S-a deschis târgul de Crăciun din Craiova în prezența a peste 100 000 de spectatori curioși!

1 1.118

Pe 11 noiembrie 2022, peste o sută de mii de spectatori au fost prezenți la deschiderea Târgului de Crăciun de la Craiova. Târgul de Crăciun Craiova va rămâne deschis până pe 8 ianuarie 2023.

Andra, Inna, Carla’s Dreams, Irina Rimes, Nicole Cherry și mulți alți artiști au făcut un spectacol incendiar la Craiova, la decernarea premiilor muzicale românești. Organizat de Filarmonica Oltenia, cu sprijinul Primăriei Craiova, The Artist Awards s-a desfășurat vineri, 11 noiembrie, de la ora 17.00, pe strada A.I. Cuza, la English Park. Momentul a coincis cu deschiderea unuia dintre cele mai frumoase târguri de Crăciun din România.

S-a deschis târgul de Crăciun din Craiova

blank
Târgul de Crăciun din Craiova (FOTO: Târgul de Crăciun Craiova)

Magia sărbătorilor poate fi deja resimțită în Centrul Vechi și Piața Mihai Viteazul din Craiova. Căsuțe de poveste unicat, un brad înalt de peste 20 metri, peste un milion de beculețe și figurine luminoase, dar și un patinoar de 700 mp sunt pregătite să-și primească oaspeții în fiecare zi. Târgul de Crăciun din Craiova se desfășoară anul acesta în cinci zone: Piața Mihai Viteazul, Centrul Vechi, esplanada Teatrului Național, zona Doljana, Părculețul de la Catedrala Sf. Dumitru.

Vizitatorii au ocazia să-și cumpere tot felul de produse specifice sezonului, de la cei peste 70 de comercianți din Craiova și din toată țara: mâncare tradițională, jumări, brânzeturi, vin fiert, cozonaci, gogoși, waffles, burgeri, churros, stroh, turtă dulce, decorațiuni și cadouri lucrate hand-made, globuri, coronițe etc.

Pentru prima oară, va fi amplasată o roată panoramică pe esplanada Teatrului Național, acolo unde aproape 20 de truckuri din toată țara (Prepelițescu, Chef Munti, Red, The Mobile Lab, Blend, Pleșkavița etc.) vor fi prezente pe toată perioada târgului. Și, tot pentru prima oară, locuitorii din Craiovița vor avea parte de amenajări speciale de sărbători, cu căsuțe, iluminat festiv, brad și trenuleț, în zona esplanadei, dinspre Racheta.

Leave A Reply

Your email address will not be published.