S-a deschis târgul de Crăciun de la Sibiu, ediția 2022!

1 114

Ediția cu numărul 15 a celui mai așteptat eveniment de iarnă din Sibiu, Târgul de Crăciun, se va desfășura în perioada 11 noiembrie 2022 – 2 ianuarie 2023. Târgul de Crăciun de la Sibiu, unul dintre cele mai frumoase târguri de Crăciun din România, și-a deschis porțile pe 11 noiembrie.

blankblank
(Foto: Targul de Craciun din Sibiu)

Ca în fiecare an, târgul este organizat în Piața Mare din Sibiu. Aproximativ o sută de căsuțe, un patinoar, o roata panoramică de unde se poate admira orașul de la înălțime și Atelierul lui Moș Crăciun sunt doar câteva dintre surprizele și atracțiile târgului din acest an.

S-a deschis târgul de Crăciun de la Sibiu (FOTO: Targul de Craciun din Sibiu)

Instabilitatea economică și inflația se reflectă în prețurile produselor culinare, dar și asupra prețurilor cadourilor de la târgul din Sibiu. Un pahar de vin fiert costă între 10 și 12 lei, iar un ceai cald de la 5 lei în sus.

(FOTO: Targul de Craciun din Sibiu)

La mare căutare sunt decorațiunile de Crăciun (de la 15 lei) și Ceramica din Mărginime realizată manual, un cadou frumos de sărbătorile de iarnă (30-80 de lei). Târgul de Crăciun de la Sibiu este vizitat anual de zeci de mii de oameni și este unul dintre cele mai frumoase din Transilvania.

Leave A Reply

Your email address will not be published.