RYANAIR va relua zborurile București – Amman (Iordania). Vezi programul operațional

0 1.103

2020 este un an al incertitudinii din cauza pandemiei de COVID-19. Nu știm cum evoluează pandemia, iar asta ne descurajează să ne planificăm următoarele călătorii și vacanțe. Aviația, turismul, HoReCa și toate industriile conexe sunt la pământ pentru că lipesc turiștii și pasagerii.

Să nu uităm că au fost 2-3 luni când peste 90% din zboruri au fost suspendate. Inclusiv cea mai mare companie aeriană low-cost din Europa a fost nevoită să rețină la sol peste 99% din flotă.

În România, RYANAIR a avut 2 luni de blocaj general, iar apoi și-a reluat activitatea într-o formă multă restrânsă. Scopul lor a fost să zboare pe cât mai multe rute din rețea, dar cu zboruri tot mai puține. Una din rutele dispărute în această vară a fost București – Amman, Iordania.

Inițial am crescut că au renunțat de tot la această rută, dar sistemul de rezervări ne contrazice. În urma unor verificări făcute pe site-ul RYANAIR, am observat că zborurile București – Amman vor fi reluate pe 30 martie 2021. Vor fi 2 zboruri săptămânale, în zilele de marți și sâmbătă, conform orarului de mai jos.

RYANAIR va relua zborurile București – Amman

FR5101 București 15:35 – 18:20 Amman
FR5100 Amman 19:00 – 21:50 București

Să sperăm că lucrurile vor evolua pozitiv până în primăvara anului viitor și nu vor mai exista restricții de călătorie.

Leave A Reply

Your email address will not be published.