Laptopul convertibil ASUS ZenBook Flip 13 UX363 este disponibil în România (preview)

1 989

Laptopul convertibil ASUS ZenBook Flip 13 UX363, echipat cu procesoare Intel Core din generația a 11-a, este disponibil pe piața locală în multiple configurații. Convertibil și compact, acesta oferă o paletă largă de porturi: o ieșire HDMI de dimensiuni mari, un port USB Type-A și 2 porturi USB-C Thunderbolt 4.

Zilele trecute am avut ocazia să intru în contact cu acest minunat portabil. Este un produs complex prin simplul fapt că satisface o gamă variată de nevoi. E un laptop bun, e o tabletă practică, e un portabil echipata cu tot ce-i trebuie unui om de business.

Asus ZenBook Flip 13 UX363 – 2 in 1

ZenBook Flip 13 UX363 măsoară numai 13,9 mm grosime și cântărește doar 1,3 Kg, fiind un model foarte compact. Așa cum ne place să spun mereu când pun mână pe un portabil extrem de ușor, nu atârnă la cântar. În condițiile în care tot mai multe companii aeriene limitează bagajul de mână, portabilul ASUS ZenBook Flip 13 UX363 nu ar trebui să vă strice planurile de călătorie light.

În ciuda formei minimaliste, laptopul integrează un set cuprinzător de conectori de ultimă generație. Totodată, laptopul dispune de cea mai rapidă interfață wireless, Wi-Fi 6, optimizată suplimentar cu ajutorul tehnologiei ASUS WiFi Master Premium, ce include ASUS WiFi Stabilizer și ASUS WiFi SmartConnect.

ZenBook Flip 13 UX363 dispune de un ecran touchscreen NanoEdge

ZenBook Flip 13 UX363 dispune de un ecran touchscreen NanoEdge, cu diagonala de 13,3 inchi, complet compatibil cu stiloul electronic ASUS Pen. Acesta suportă 4096 de niveluri de presiune, asigurând precizia necesară pentru o senzație mai naturală în utilizare. Portabilul este echipat cu procesoare Intel Core din generația a 11-a, cu grafică Intel Iris Xe , până la 16GB memorie RAM și oferă SSD-uri PCIe 3.0 ce urcă în gamă până la capacitate de 1TB.

Laptop ASUS ZenBook Flip 13 UX363EA
Laptop ASUS ZenBook Flip 13 UX363EA

Seria ZenBook Flip 13 (UX363EA) este disponibilă în magazinele specializate din România, la prețuri ce pornesc de la aprox. 5899 de lei (inclusiv taxe). Configurațiile cuprind procesor Intel Core i5-1135G7 sau Intel Core i7-1165G7, 8 sau 16 GB RAM, 512GB SSD M.2 PCIe, grafică Intel Iris Xe, ecran LED IPS Full HD cu acoperire 100% sRGB, Wi-Fi 6 și sistem de operare Windows 10.

Laptop ASUS ZenBook Flip 13 UX363EA

În concluzie, pot spune că acest model îmbină utilul, performanța cu plăcutul. Cu alte cuvinte, este un model practic, portabil și nu l-aș vedea stând doar la birou. E un laptop făcut să umble, să fie lângă utilizator în orice moment.

1 comentariu
  1. ALEX says

    Deja gen 11 de procesor INTEL pe laptopurile ASUS si noul procesor grafic INTEL XE, am citit ca aceste noi placi grafice desi sunt integrate au performante foarte bune, este util faptul ca ecranul are suport pentru stylus (ASUS Pen), imi place!

Leave A Reply

Your email address will not be published.