De la 1 iulie, RYANAIR a reluat zborurile comerciale frecvente. Operează peste 1000 de zboruri zilnice.

0 5.663

Iulie a adus mii de zboruri în programul operațional. De la 1 iulie, RYANAIR a reluat zborurile comerciale frecvente. Operează peste 1000 de zboruri zilnice în toată Europa.

Este o veste excelentă pentru milioane de pasageri Ryanair, care așteptă să călătorească spre destinația de vacanță sau spre să călătorească în scop de business și personal.

RYANAIR a reluat zborurile comerciale frecvente

După o pauză de aproximativ 3 luni, RYANAIR turează motoarele la maxim și își reia activitatea pe 200 de aeroporturi europene, estimând operarea a 1000 de zboruri zilnice. Asta înseamnă o restaurare a rețelei operaționale în proporție de 90%. Este adevărat că multe rute au frecvențele reduse, altele au fost suspendate pe durata verii.

Din România, RYANAIR a reluat o serie de zboruri spre spre destinații din Grecia, Irlanda, Austria, Cipru. Zborurile din România spre Italia vor fi reluate din 18 iulie. Rămâne de văzut când vor putea fi reluate zborurile dintre România și Marea Britanie / Spania / Belgia. Alte zboruri din România sunt suspendate din cauza unor restricții de călătorie, cum ar fi zborurile spre Tel Aviv.

În conformitate cu recomandările EASA și ECDC, Ryanair a introdus noi măsuri de sănătate atât pentru membrii echipajelor, cât și pentru pasagerii de la bord, ceea ce reduce la minimum riscul de infectare cu noul coronavirus / Covid-19 pe toate zborurile Ryanair.

Printre măsurile adoptate avem: purtarea măștii pe nas și gură, servicii online, măsuri de igienă și servicii la bord fără contact.

Cer senin și zboruri line!

Leave A Reply

Your email address will not be published.