Ryanair a lansat portofelul digital Covid-19 Travel pentru stocarea documentelor

0 1.666

Ryanair a lansat astăzi un portofel digital, Covid-19 Travel, care este disponibil doar în aplicația Ryanair. Clienții pot încărca testele PCR negative, certificatele de vaccinare Covid și alte documente Covid care ar putea fi necesare pentru călătoria în UE în această vară.

Lansarea vaccinurilor împotriva Covid-19 va readuce călătoriile și vacanțele în vara anului 2021, iar aplicația lansată de Ryanair va face călătoria mai simplă pentru clienți.

Ryanair estimează că lansarea vaccinurilor în Uniunea Europeana va elimina restricțiile actuale de călătorie ale UE la timp pentru perioada vacanțelor. Clienții Ryanair vor putea beneficia de aplicația care va găzdui toate documente de călătorie într-un singur loc, facilitând procedura de îmbarcare din ziua călătoriei.

Întrucât nu se știe dacă țările membre UE vor deține sau nu un pașaport de vaccinare, compania aeriană este conștientă de faptul că anumite țări din UE ar putea solicita documente suplimentare de călătorie, iar aplicația Ryanair va ajuta pasagerii să salveze toate documentele de călătorie într-un singur loc.

Acest portofel de călătorie C-19 le permite clienților să stocheze toate documentele de călătorie.

Dara Brady, directorul de marketing al Ryanair, a declarat că „suntem foarte încântați să lansăm acest portofel de călătorie Ryanair C-19 în timp ce ne pregătim pentru perioada vacanțelor din sezonul de vara 2021. Acest portofel de călătorie C-19 le permite clienților să stocheze toate documentele de călătorie, cum ar fi rezultatele testelor PCR, formularele de localizare a pasagerilor și certificatele de vaccin și alte documente necesare călătoriei.”

„Biletele pentru sezonul estival sunt deja în vânzare, sub rezerva modificărilor restricțiilor guvernamentale de călătorie, și credem că, odată ce populația cu risc ridicat de infectare va fi vaccinată, restricțiile de călătorie vor fi relaxate și călătoriile vor fi reluate la cererea clienților, pentru vacanțe de vară pe plajele din Spania, Italia, Portugalia sau Grecia.”

Leave A Reply

Your email address will not be published.