Avion intarziat? Zbor anulat? >>Solicita acum despagubiri<< pentru zborul
intarziat sau anulat! Poti obtine pana la 600€!

Rute noi Blue Air lansate în 2018

2 383

Astăzi, 13 decembrie 2018, Blue Air sărbătorește 14 ani de zboruri și peste 26 de milioane de pasageri transportați. Totodată, a făcut și o scurtă recapitulare a anului 2018, anul Centenarului.

În acest an, Blue Air s-a concentrat pe creșterea frecvenței zborurilor interne, a inaugurat ruta București – Bacău, iar prin baza de la Constanța a facilitat călătoria din vestul și centrul țării spre litoralul românesc.

Astfel, cu un timp de călătorie redus și oferind prețuri accesibile, avioanele Blue Air unesc principalele regiuni ale țării.

Mai multe zboruri spre destinații de vacanță

Vara aceasta, compania a surprins turiștii români cu ruta București – Palma de Mallorca, una dintre cele mai căutate destinații estivale din Europa.

Iar pentru a răspunde nevoilor pasagerilor business, Blue Air a inaugurat ruta București – Paris Charles de Gaulle, ca alternativă la Paris Beauvais.

Blue Air își dezvoltă rețeaua de rute în zona de nord a Europei. Astfel, la rutele directe din București către Oslo, Helsinki și Stockholm, Blue Air a adăugat ruta Torino – Stockholm.

Tot de la Torino, au fost lansate și zborurile spre Paris Charles de Gaulle, Stuttgart și Sevilla, iar la mijlocul lunii decembrie va avea loc zborul inaugural Torino – Cracovia.

De pe baza de la Liverpool s-au inaugurat, în 2018, zborurile directe spre Palma de Mallorca și Malaga.

2 Comentarii
  1. kenji says

    Frumos parcurs a avut in 2018 Blue air,o companie romaneasca de care eram mandru pana cum cateva ore.Practic pe rutele interne preturile au explodat rau de tot,conform sitemului de rezervari pana la aproximativ 200 lei pe segment incepand cu februarie 2019.Mie personal imi vine sa cred ca Blue Air si Tarom au format un cartel pe rutele interne,exceptie facand Timisoara – Bucuresti care este efectuata de Ryanair.
    Asa de rau sta Blue Air cu bani?Ptr ca la capitolul pasageri stau bine pe rutele interne!

    1. Sorin Rusi says

      Cerere si oferta, totul e comercial. De ce sa vanda ieftin cand exista cerere si avioanele sunt pline? Tariful de baza a ramas la 98 de lei/segment, dar ianuarie-martie cererea e mare si tarifele sunt in crestere.

Leave A Reply

Your email address will not be published.