București – Palma de Mallorca cu Blue Air, din 16 iunie 2018

În sistemul de rezervări Blue Air, a apărut o rută nouă de vacanță: București - Palma de Mallorca. Ruta va fi sezonieră.

0 1.303

Cristian Dumitru, colegul cu degetele magice, ne-a anunțat de o nouă rută marca Blue Air. Este vorba de București – Palma de Mallorca, care va debuta pe 16 iunie. Este o rută sezonieră, onorată cu 2 zboruri săptămânale, conform orarului:0B 191 București 13:20 – 15:40 Palma de Mallorca
0B 192 Palma de Mallorca 16:45 – 21:00 București

București – Palma de Mallorca cu Blue Air

Bucuresti-Mallorca

Zborurile vor fi sâmbătă și miercuri, în intervalul 16 iunie – 15 septembrie 2018. După cum puteți observa, orarul de zbor este unul acceptabil. Se zboară la prânz de la București, iar în Mallorca ajungeți la 15:40, tocmai bine să prindeți vreme și de baie.

Returul este spre seară, deci nu pierdeți ziua. După checkout, aveți timp să vă mai bălăciți în Mediterană.

Durata unui zbor este de aproximativ 3 ore și 20 de minute, fiind operate cu aeronave de tipul Boeing 737. Din căutările noastre, am găsit tarife de la 786 de lei (dus-întors și cu toate taxele incluse), preț în care este inclus și un bagaj de mână.

Partea interesantă stă în faptul că puteți să vă creionați vacanță de 3 sau 4 nopți, dar și de 7 nopți, depinde de buget și dorințele fiecăruia.

Mallorca este o destinație de relaxare, dar și pentru distracție și explorare. Undeva în mijlocul insulei, puteți vizita La Granja de Esporles, un conac aflat în oraşul spaniol Esporles.

Nu ratați vizitarea catedralei gotice din Palma de Mallorca, iar pe cei mici să-i duceți în vizita la Palma Aquarium.

Leave A Reply

Your email address will not be published.