blank

Blue Air și Cyprus Airways au încheiat un parteneriat de tip codeshare

0 583

Cyprus Airways și Blue Air au încheiat un parteneriat de tip codeshare. Începând cu data de 3 decembrie 2018, clienții companiei Cyprus Airways vor putea zbura de la Larnaca la Londra Luton, Atena, Salonic și București pe zborurile Blue Air.

Acordul va permite companiei Cyprus Airways să vândă bilete cu codul propriu de zbor între Larnaca și destinațiile operate de Blue Air. În mod similar, Blue Air își va plasa codul pe zborurile companiei Cyprus Airways către Atena, Salonic, Praga, Tel Aviv și Beirut. Alte rute pot fi adăugate în viitor.

Codeshare Blue Air și Cyprus Airways

În baza acestui acord, clienții celor două companii aeriene vor avea posibilitatea de a utiliza mai multe opțiuni de călătorie și programe de zboruri optimizate.

După cum știm, Blue Air are o bază operațională în Larnaca, Cipru. Aceasta a fost inaugurată în 2015, după falimentul companiei Cyprus Airways, cea deținută de statul cipriot.

Noua companie Cyprus Airways a fost fondată în 2016 și a început să zboare pe 1 iunie 2017. 40% din acțiuni sunt deținute de transportatorul rus S7 Airlines. Are o flotă formată din 2 avioane și zboare spre 10 destinații.

Se pare că numele de Cyprus Airways poartă noroc transportatorul românesc Blue Air. Acesta a profitat după falimentul din 2015 și continuă să profite de pe urma actualei Cyprus Airways, în baza acestui acord e tip codeshare.

Leave A Reply

Your email address will not be published.