blank

Ruta Bucureşti – Beijing, anunţată de TAROM, a fost amânată până în august

1 583

TAROM va relua zborurile spre China din august, urmând să opreze două curse pe săptămână, pe ruta Bucureşti-Beijing, au declarat pentru MEDIAFAX surse din cadrul companiei aeriene.

Aceasta ar fi a doua amânare, asta după ce ruta a fost anunţată iniţial pentru finalul lunii martie 2014. Apoi a apărut prima amânare, zvonurile indicând lansarea rutei undeva prin iunie 2014, iar acum a fost amânată până în august. După cum arată noul CA TAROM, am impresia că ruta Bucureşti – Beijing nu va fi lansată nici în august. Va rămâne un vis frumos. În opinia mea, România are nevoie de ruta directă Bucureşti – Beijing, dar TAROM nu cred că are puterea şi logistica necesară, în acest moment, pentru a susţine această rută.

Revenind la situaţia TAROM, aceasta nu e prea roz. Pe 7 mai 2014, a fost numit noul CA şi se anunţă un control asupra activităţii belgianului Christian Heinzmann, CEO TAROM. În concluzie, Şova a politizat TAROM-ul după interesele actualei guvernări. Ştiţi proverbul: „scapi de dracu, da’ rămâi cu ta’su”? Se aplică perfect.

Şi revin la primul meu articol scris pentru revista ANAT, în noiembrie 2012 – TAROM, Flaps Up!

1 comentariu
  1. Maestrul RA says

    Am tot comentat pe această temă. Tarom nu are puterea, și în momentul actual nu are nevoie de aceasta rută. Iar dacă politicul continua la nesfârșit să se amestece, atunci Tarom, nu o sa aibă nici o data putere sa tina aceasta ruta, și sa fie și rentabil.

Leave A Reply

Your email address will not be published.