blank

“Fanhansa” de la Lufthansa pentru FIFA World Cup 2014

0 785

Cu ocazia Campionatului Mondial de Fotbal 2014, Lufthansa va redenumi temporar 8 avioane cu titlul “Fanhansa”. În aproximativ 60 de ani de activitate, pentru prima dată în istoria companiei aeriene, Lufthansa îşi va schimba logo-ul tradiţional de pe fuselajul a 8 aeronave.

Primul avion “Fanhansa” va fi un Airbus A321 şi va fi prezentat pe 16 mai. Acesta va opera două curse cu plecare din Munchen spre Londra şi Hamburg. Primul zbor operat de un avion „Fanhansa” va avea codul LH2066 şi va decola de la Terminalul 2, la 11:20. După acest Airbus A321-200, vor mai fi pictate alte 2 avioane dedicate zborurilor scurte şi medii şi cinci avioane pentru curse lungi, inclusiv Boeing 747-8i.

În aproximativ o lună, va începe cel mai mare eveniment fotbalistic al anului, iar fanii vor fi ţinuţi în suspans. Fanhansa nu este doar un nume şi un logo, ci reflectă şi angajamentul Lufthansa de a fi un mare fan al echipei naționale de fotbal a Germaniei. Aceasta este, de asemenea, un mesaj clar pentru toți fanii fotbalului: „indiferent de joc, Fanhansa inspiră fanii și îi poartă la marile evenimente fotbalistice din întreaga lume”.

Boeing 747-8i (D-ABYO) Fanhansa

În calitate de partener al Asociației de Fotbal din Germania, Lufthansa va transporta echipa națională, numeroși reprezentanți ai mass-media și mii de fani în Brazilia. Desigur, la bordul avioanelor „Fanhansa” vor exista şi diferite promoţii.

(Foto: www.aeropuertosarg.com.ar)

Leave A Reply

Your email address will not be published.