TAROM, Flaps Up!

12 472

Am scris un articol pentru revista ANAT. Va apărea în numărul de noiembrie. Nu sunt un mare scriitor de gazetă, ştiu că mi-au scăpat ceva greşeli şi poate am folosit abuziv anumiţi termeni, dar sunt mândru de prima colaborare cu Asociaţia Naţională a Agenţiilor de Turism din România.

Subiectul a fost delicat. Am rezumat în câteva cuvinte situaţia în care se află TAROM şi cum văd evoluţia lucrurilor. În general sunt o persoană optimistă, iar acest lucru cred că se poate observa din ideile menţionate în articol.

Mai jos aveţi articolul aşa cum va apărea în revista ANAT, la pagina 30.

30-31TaromFlaps Up

Mi-ar plăcea sa primesc critici constructive şi sincere. Ştiu de 2-3 greşeli rătăcite. Ca o menţiune, numele meu de familie se scrie fără diacritice – Rusi!:)

Lectură plăcută!

12 Comentarii
 1. Mihai says

  Felicitari !

 2. Mihai says

  later edit, vad ca ti-au schimbat si ei numele… 🙂

  1. Sorin says

   Da, m-au botezat si ei! Ii pun la plata de paste 😀

 3. Vasiliu Maria says

  Sorin felicitari! Momentan nu am nimic de adaugat, iar sugestia mea ar fi sa ai cat mai multe asemenea articole! Imi place sa „te” citesc mereu. Ai un aer proaspat 🙂

 4. Sorin says

  Maria, multumesc mult pentru sustinere! Vom vedea ce va fi si pe viitor! Eu sper sa-mi pastrez acest „aer proaspat” cat mai mult 😀

 5. cby says

  Felicitari! Ma bucur ca ti-a aparut acest (prim) articol in presa. Stiu cum este pentru ca am scris si eu doua. 😉 Sper insa (stiu ca piata e mai aglomerata acolo) sa scrii si pentru reviste IT&C. Bafta in tot ce intreprinzi!

Leave A Reply

Your email address will not be published.