ROMATSA a actualizat NOTAM-ul cu privire la suspendarea zborurilor (în vigoare din 7 octombrie).

0 2.530

Pe 5 octombrie, CNSU a stabilit noua lista a țărilor și regiunilor considerate în zona galbenă. Ținând cont că lista țărilor galbene este destul de mare, multe dintre țări și regiuni fiind din Europa, chiar am așteptat cu sufletul la gură informații despre zboruri.

Și iată că ROMATSA a publicat NOTAM-ul actualizat cu privire la suspendarea zborurilor. SURPRIZĂĂĂ!

NOTAM-ul actualizat anunță suspendarea zborurilor spre: ANDORRA, ARGENTINA, ARUBA, BAHAMAS, BAHRAIN, BELIZE, BRAZIL, CABO VERDE, CHILE, COLOMBIA, COSTA RICA, GIBRALTAR, GUAM, IRAQ, ISRAEL, KUWEIT, QATAR, LUXEMBOURG, MALDIVES, MOLDOVA, MONTENEGRO, PALESTINE, PANAMA, PARAGUAY, PERU, PUERTO RICO, SINT MAARTEN, U.S.A.

blank
NOTAM Romatsa – in vigoare din 7 octombrie, 00:00

În consecință, rămân suspendare zborurile dintre România și Qatar, Republica Moldova, Israel. Spre celelalte țări oricum nu existau zboruri directe. NU se suspendă zborurile spre țările europene, care au intrat pe lista galbenă.

Cu alte cuvinte, ROMATSA a scos din lista veche doar țările care au intrat pe zona verde, dar nu a mai actualizat lista cu țările intrate pe zona galbenă, listă actualizată pe 5 octombrie. Situația este total confuză și nu respectă în totalitate legea stării de alertă.

Leave A Reply

Your email address will not be published.