blank

In sezonul de iarna, SWISS va conecta Elvetia de principalele metropole ale lumii. Rutele SWISS din sezonul de iarnă 2020-2021

0 812

Pandemia de COVID-19 este în plină expansiune în Europa și în toată lumea. Deja se vorbește de valul 2, numărul celor afectați de noul coronavirus fiind în creștere. Iar acest lucru va atrage noi sancțiuni și restricții de călătorie.

SWISS va menține Elveția conectată de principalele metropole ale lumii în sezonul de iarnă 2020-2021, dar într-o formă restrânsă. Transportatorul aerian elvețian dorește să zboare spre un numâr cât mai mare de destinații din rețeaua operațională, dar cu un număr redus de zboruri.

Conform noului orar, SWISS va opera zboruri pe 88 de rute (67 de rute din Zurich și 21 de rute din Geneva.), ceea ce reprezintă 85% din destinațiile stabilite în programul de iarnă anterior. Iar capacitate de transport a fost redusă cu 60%-70%.

Posibil să fie făcute și alte ajustări, în funcție de evoluția globală a pandemiei. SWISS susține și încurajează testarea rapidă de COVID-19 în aeroporturi, ceea ce ar putea deschide noi oportunități de călătorie.

Zborurile lung-curier operate de SWISS în sezonul de iarnă

Legat de zborurile lung-curier, SWISS va relua zborurile spre Boston (SUA) începând cu luna octombrie. Inițial vor fi operate 2 zboruri săptămânale, crescând la 3 zboruri săptămânale din martie 2021. Johannesburg (Africa de Sud) va fi, de asemenea, o nouă destinație acoperită de SWISS cu trei frecvențe săptămânale.

SWISS va opera în continuare 3 zboruri săptămânale pe ruta Zurich-Dubai (EAU) de la sfârșitul lunii octombrie. SWISS intenționează, de asemenea, să efectueze câte 3 zboruri săptămânale către Los Angeles și Miami (SUA) și către Delhi (India), din martie 2021.

Totodată, SWISS va continua să zboare de la Zurich spre Newark, New York JFK, Chicago, San Francisco, Montreal, São Paulo, Tel Aviv, Mumbai, Bangkok, Singapore, Tokyo, Hong Kong și Shanghai.

SWISS va opera zboruri suplimentare în Europa, în perioada Crăciunului

În pofida tuturor incertitudinilor actuale, SWISS se așteaptă să să zbooare din Zurich spre: München și Wroclaw (Polonia) de la sfârșitul lunii octombrie; Luxemburg, Birmingham, Londra City și Nürnberg din februarie 2021; și Graz din martie 2021.

În perioada de Crăciun, vor fi adăugate zboruri spre Palma de Mallorca, Bilbao, Sylt, Napoli și Salonic.

De la Geneva, SWISS va oferi zboruri directe spre Priština de la începutul lunii octombrie și către Marrakech de la mijlocul lunii octombrie. Praga va fi adăugată la sfârșitul lunii octombrie și Moscova la începutul lunii noiembrie. La jumătatea lunii decembrie, serviciile din Geneva vor fi reluate către Malaga, Valencia, Stockholm, Göteborg, Dublin, Hurghada, Kittilä (Finlanda), Sankt Petersburg și Londra Gatwick.

Și zborurile SWISS dintre Geneva și London City vor fi reluate începând din februarie 2021. Londra Heathrow, Frankfurt și Moscova sunt printre destinațiile cu cele mai multe frecvențe din Geneva în sezonul de iarnă 2020-2021.

Programul operațional SWISS pentru sezonul de iarnă 2020-2021 va fi activ din 25 octombrie, iar biletel de avion se pot rezerva pe www.swiss.com.

Leave A Reply

Your email address will not be published.