Airbus Corporate Jets a inregistrat primele comenzi pentru ACJ TwoTwenty (ACJ220)

0 769

Airbus Corporate Jets a înregistrat primele comenzi pentru ACJ TwoTwenty (ACJ220). Mai exact, au fost comandate șase avioane din noua generație de business jet-uri, care a fost dezvoltată de Airbus. În timp ce Comlux Aviation a anunțat o comandă pentru două aeronave, alte patru avioane au fost comandate de clienți nedivulgati încă.ACJ TwoTwenty (ACJ220)

Intrarea în serviciul operațional al primului ACJ TwoTwenty Comlux Aviation este stabilită pentru începutul anului 2023.

Noul ACJ TwoTwenty va avea un interior de cabină VIP, susținut de un catalog pentru personalizare. Din acesta, Comlux a selectat lounge-ul de afaceri, zona de oaspeți, precum și un spațiu de divertisment și un dormitor privat cu baie inclusă.

ACJ-TwoTwenty-ACJ220

Cabina botezată “Reimagine your place in the sky…”  va fi echipată cu scaune mari, iar patul va fi de tip king-size. Baia va avea o cabina de duș. Plus multe alte sisteme pentru confortul pasagerilor.

ACJ-TwoTwenty-ACJ220

Airbus este unul dintre cei mai mari producători de avioane civile și de business. Peste 200 de avioane Airbus de tip corporate sunt în serviciul operațional, operând zboruri inclusiv în Antarctica.

Leave A Reply

Your email address will not be published.